Svar til: Lizzy status

#1112
Salamina
Deltager

Ork jo, Lizzi, du skal nok finde styrke til parforholdskærlighed. Det kan jeg faktisk garantere dig. Det kommer!
Jeg sidder i øjeblikket og arbejder på en opgave om virkeligt hårdt medtagede i barndommen og medtagede på kærlighed i det hele taget, de kommer sig også. Med den rette behandling. Så jeg er ikke spor bekymret for dig heller. Men det tager noget tid, hvor længe, kan jeg ikke vurdere, men du må være lidt tålmodig og give dig selv noget snor. Dem jeg sidder og skriver om i øjeblikket, det er hård kost de har været udsat for i barndom og opvækst, nogle af dem har først bearbejdet det meget sent i livet, de har fortrængt indtil de f.eks. pludselig en dag faldt om på en togperron og blev kørt på psykiatrisk skadestue pga. af et flashback, som pludselig ramte dem. Mennesker, som ikke har haft et misbrug eller noget af det jeg beskæftiger mig en del med, men som har levet i osteklokker og lige pludselig ser/oplever de en tricker, som sender dem helt ud af nogle tangenter. Det har jeg i øvrigt også selv prøvet.

Men altså. De der trickere tror jeg man skal være lidt obs på. Jeg kan godt være lidt bekymret for om en fødselsdagshilsen fra dig til ham vil være en tricker for dig men det er nok ikke verdens undergang, så hvis du vil sende ham en fødselsdagshilsen, så gør det og se og mærk efter, hvad det gør ved dig.

Jeg tror overhovedet ikke på, at du ikke kan indgå i sunde relationer, det er nok mest et spørgsmål om, at træde lidt varsomt eller være obs på, hvilke bølger du rider med på.
Og så bliver jeg også nødt til at nævne, at krænkere er EKSPERTER i at spotte frelsere og ofre. Det HER er no bull shit. Det er altså sandt. Jeg vil helst ikke uddybe det her for meget, selvom det kan jeg i en grad, hvor du vil være helt rystet og måske også ramt. Det er i øvrigt en meget lille andel, som selv er blevet for lidt elsket og er krænket som børn, der selv tager rollen som krænker, men nogen gør altså. Har du nogensinde set Opera Winfreys programmer, om ofre, krænker, frelser roller?