Svar til: Lizzy status

#1109
Sommerregn
Deltager

Kære Lizzi1210

Føj da – hvor er det hårdt for dig lige nu. Og ingen af os kan vel skrive noget, der lindrer synderligt? Egentlig tror jeg heller ikke, at der skal lindres – men der skal vel bare tilbydes en arm omkring dig i en svær tid.

Jeg har specielt lagt mærke til, at du ønsker at opretholde en respektfuld omtale af din eks og at du tillægger ham nogle ordentlige motiver. DET tror jeg i sig selv vil hjælpe dig videre på den lidt længere bane. Men det smerter nu – og specielt tanken om, at en anden kvinde skulle have ham – eller endnu værre – kunne give ham det, han ikke kunne modtage fra dig. Men det tror jeg ikke er i spil lige nu. Han er givet bare “tom”.

Omkring fødselsdagshilsnerne – så tænker jeg nok en anelse anderledes end andre skribenter. For mig er en fødselsdagshilsen en måde at minde hinanden om jer to på. Det er selvfølgelig ikke bare et varmt ønske for ham – selvom det formuleres sådan. Det er en hilsen fra dig til ham, der minder ham om jer to og det varme, du gav ham. Og det er vel også meningen? Jeg synes ikke, det gør noget, at du sender ham sådan en. Du har jo ikke sluppet ham – det vil tage tid – og han ved det. Så hvorfor ikke sende ham en venlig kortfattet hilsen – uden at forvente alt for meget retur. Charlene skrev på et tidspunkt til mig, at det med at bryde helt kunne være forkert for nogen. Så hellere lidt kontakt – mens man vender sig til tanken og det falder på plads. Det andet kan være så brutalt, at man slet ikke kan finde fred i det.
Det vigtige er for mig at se, hvordan DU bedst kommer igennem det her. Og det er sgu ikke sjovt. Det gør ondt hele tiden. Jeg interesserer mig ikke så meget for, hvordan HAN reagerer på en fødselsdagshilsen. Det vigtige er, om det gør dig noget godt – eller om det gør dig noget bedre at lade være.
Jeg fik for nylig en fødselsdagshilsen fra en tidligere flirt, som overraskede mig en del. Vi havde stoppet vores forhold for efterhånden længe siden fordi der ikke var nogle realiteter at bygge på. Et nødvendigt brud, som vi begge havde det lidt svært med dengang. Jeg undrede mig meget over, at han skrev til mig. Jeg tror, det er en måde at opretholde relationen på – så forsvinder den ikke helt – ikke før, det er helt nødvendigt eller den er helt opløst. Han fortalte mig på den måde, at han tænker på mig – og at jeg betød noget. Sådan forstår jeg en fødselsdagshilsen fra en eks. Sådan vil jeg også gerne behandle en, jeg har elsket – også selvom det gør ondt – og også selvom jeg ikke fik det, jeg gerne ville have. Jeg tror ikke på, at stolthed ville hjælpe mig her. Ordentlighed er langt mere hjælpsomt for mig – og langt skønnere at tænke tilbage på.

Håber du finder din vej.