Svar til: Lizzy status

#1107
Lizzy1210
Deltager

Kære Salamina og Sissi

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at han ville blive glad for at få en besked fra mig på sin fødselsdag, ligesom jeg ikke er i tvivl om at jeg hører fra ham på min fødselsdag – uanset om jeg skriver til ham eller ej.

Jeg er heller ikke i tvivl om at han også savner mig og børnene hver dag.

Han holder virkelig meget af mig, MEN han kan bare ikke elske mig som jeg gerne vil elskes. Han kan ikke være min kæreste fordi han har alt for mange issues. Og han har på mange måder været et hårdt bekendtskab for mig.

Det ved jeg godt, og det er jeg på ingen måde blind for, det lover jeg jer.

Når jeg tænker på at markere hans fødselsdag er det fordi det vil jeg altid gøre over for mennesker jeg holder af, sådan er jeg. Og hvis jeg vælger ikke at gøre det her, vil det svært, fordi det ville være helt ude af sync med hvad jeg ellers gør og hvad jeg ellers står for.

Og det der sket må ikke ændre hvem JEG på sådanne områder. MEN igen, jeg er slet ikke sikker på hvad der er godt for mig at gøre, og skriver jeg, skal jeg gøre det rent, og ikke med bagvedliggende motiver. Så jeg ved ikke hvad jeg gør…

Og ja, jeg vil gerne høre fra ham, og jeg har ikke endnu opgivet håbet, det kommer ikke til at ske på en måned, men det sker lidt mere for hver dag der går.

Hvis han sad over for mig lige nu, ville jeg ikke vide hvad jeg skulle sige, ville jeg ikke komme han i møde, så jeg er nu i proces, men den bliver lang og hård den proces.

Og Salamina

Det giver fin mening af afstå for at indgå i relationer lige nu. Hvis jeg gjorde det ville det gå en af 2 veje. Enten ville jeg blive overhund i et forhold, med en af de mænd, som har meldt sig på banen de sidste par uger, eller jeg ville blive total underhund og lade mig træde på – fordi jeg har mistet troen på mig selv og mit værd.

Så helt sikkert ingen ny kærlighedsrealtion til mig! Så jeg forstår godt hvad du mener.

Tænker også over i de her dage, at jeg nok ikke er stærk nok til parforholdskærlighed, fordi det rammer for alt for hårdt når det går galt. En barndom med svigt på svigt og nu det her forløb de sidste mange måneder, har gjort noget ved mig, det kommer jeg ikke uden om.

Tak I søde, knus