Svar til: Lizzy status

#1098
Lizzy1210
Deltager

Kære Salamina

Lad mig starte med at fortælle dig, hvor glad jeg er på dine vegne. Glad for at læse om din kærlighed og hvordan du oplever den. Det er så dejligt for dig og det lyder som et sundt og trygt forhold du befinder dig i. Tillykke med kærligheden.

Så vil jeg sige at jeg i dag har taget noget ind som Sommerregn skrev til mig engang i den gamle brevkasse.
At man når man forelsker sig så forelsker man sig i en person, der på samme tid er krænker og forløser. Da hun skrev det dengang var jeg ikke klar til at forstå det, men det gør jeg i dag.

Jeg kom i tanke om at jeg 4 dage efter mit første møde min eks græd hele dagen på mit arbejde, i en situation hvor jeg burde ha været super lykkelig. Jeg blev selvfølgelig spurgt til hvorfor, og jeg kan huske at jeg var dybt angst for at han ikke skulle ville mig alligevel. At han, som jeg jo allerede den gang så som det mest fantastiske i verden, skulle opdage, hvem jeg egentlig var og forlade mig inden det for alvor var begyndt.

Denne angst gjorde at jeg tænkte på at afbryde forbindelsen selv dengang, fordi det var så hårdt at være der, hvor jeg var.

Så jo jeg kom virkelig i kontakt med både forløseren og krænkeren.

Mht. til det med at jeg på 1. date delte hele min historie med min ex. Det har jeg aldrig gjort før. Min ex startede og lukkede op, og det føltes helt naturligt at følge efter og fortælle mig om mit liv.

I dag er endnu en sort sort dag, hvor jeg ikke kan se hvordan jeg skal klare mig igennem det hele. Er så fuld af frygt for at han finder en ny frelser, som så vil formå at få hans kærlighed på den lange bane. Tænker meget på om jeg kan skrive til ham “for god ordens skyld – vær sød IKKE at fortælle mig det når du finder en anden”

Frygter at han som en del af hans skyld og skam skema, vil have brug for at meddele mig, at nu er der en anden. Og det klarer jeg ikke.

Om 2 uger har vi begge fødselsdag, han 3 dage før mig. Sender jeg en symbolsk gave, en SMS eller ???? Ved godt det virker sølle, men det bliver hårde dage for os begge 2 at komme igennem.

Skal aldrig mere indgå i en sådan symbiose. Når den bliver brudt har man mistet det bedste af sig selv, og har givet og elsket så meget at der bare ligger et hylster tilbage.

Denne gang er min sorg dog anderledes end efter 1. brud. Nogle af de ting han har sagt og noget i hans adfærd kan momentvis gøre mig vred, det er nyt. Og jeg kan tillade mig selv at tænke, at jeg ikke har fortjent det han har udsat mig for. Det er også nyt.

Kram og knus