Svar til: kan vi finde sammen igen? kan han komme til at savne mig igen?

#1965
Kirstine
Deltager

Jeg er sådan set enig med Sidsel. Jeg tror desværre heller ikke, det bliver jer igen, som tingene er lige nu og jeg synes helt klart, at du gør det rigtige ved at give ham plads og ved at forholde dig til, at forholdet er slut. Lige nu kan du i min optik ikke gøre andet, end at forsøge at komme videre.

Det er helt ok, at være ked af det, du har lidt et tab og det tager den tid, det nu tager at komme igennem. Du kan efter min mening gøre det sværere og trække pinen ud, hvis du ikke slipper ham, så længe han er indstillet på, at det er slut. Hvis du har alle dine følelser hægtet op på ham, er det min erfaring, at det ikke vil fungere at have et forhold til ham på vennebasis. Skal man være ven med sin eks, er det nok bedst, at der ikke er kærestefølelser fra nogens side.

Jeg tror ikke, det handler om at han ikke tør give det en ekstra chance, men om, at han ikke kan mærke sine følelser for dig. Samtidigt tror jeg desværre, at din bedste chance er at holde dig fra ham og give ham plads samtidigt med, at du selv kommer videre i dit liv.