Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#2074
chokoladefro
Deltager

Nu er der gået nogle dage og jeg er blevet mere afklaret.

Ja jeg er også sikker på, at det meget har handlet om, at vi i bund og grund slet ikke passede sammen. Jeg valgte at overhøre alarmklokkerne og håbede på, at vi kunne finde ud af det.. Simpelthen fordi jeg så gerne ville have et forhold og ikke orkede tanken om, at skulle starte forfra igen. De følelser som måtte have været er helt sikkert også forsvundet de seneste måneder, hvor vi slet ikke har kunnet tale om tingene. Det at han bare er forsvundet hver gang, jeg har udvist frustration har gjort, at jeg er færdig med ham nu.

Det står også meget mere klart for mig, at vi ikke gjorde hinanden glade. Kan faktisk slet ikke huske, hvornår vi har grinet sammen. I det hele taget har mangel på sjov, grin og intimitet været en kæmpe mangel i dette forhold. Der var slet ikke nogen spillen bold – ping pong eller noget.

Er vred på mig selv fordi, at jeg har brugt et helt år på det. Synes jeg er dårlig til at lære af mine fejl. Jeg ved jo i bund og grund godt, at jeg skulle have lyttet til min mavefornemmelse meget tidligere. Men det er som om, at jeg først meget sent lytter til den.

Nå ja og så er her lidt stille. Er vant til at vi har haft kontakt løbende gennem en dag… Det var vel det som fungerede bedst.. at vi havde rigtigt meget sms og telefon kontakt.

Har ikke været i kontakt med ham siden sms dialogen sidste fredag.