Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#2070
chokoladefro
Deltager

Tak for omsorgen! Det er rigtigt sødt af jer.

I går gik det meget godt – men i dag er jeg lidt nede og trist. Måske mest fordi jeg ikke stoppede forholdet tidligere. Der var jo ikke noget udvikling i det.
Har lige hørt at en af mine kollegaer, der er 1 år ældre end jeg – lige er flyttet sammen med sin kæreste. Det er vist gået ret hurtigt. Så kan jeg godt tænke, hvorfor søren er jeg så dårlig til at finde den rigtige.

Var i et forhold med en anden mand, før jeg mødte min nu X-kæreste. Ham var jeg ret vild med – men han kunne ikke med min søn…og bedrog mig også til sidst.

Jeg synes det er så svært, når man har hjemmeboende børn. Ved godt det lykkedes for nogle. Men tænker nogle gange om jeg skal droppe en kæreste indtil min søn er ældre.
Eller jeg udelukkende skal søge efter mænd som ikke har børn. Eller også har jeg ikke mødt kærligheden endnu. .

Har nærmest den tanke … hvad søren er der galt med mig??

Det er jo heller ikke kun min nu x-kærestes skyld det hele… men måske var nogle af problemerne i bund og grund også, at jeg kunne mærke, at det ikke var det rigtige for mig, men at jeg bare så gerne ville et forhold. Kunne jo have droppet det for et halvt år siden… Måske har jeg også selv været med til at gøre ham umulig på nogle punkter.