Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#2016
Salamina
Deltager

Den værste jeg har hørt om at reagere destruktivt såret var en mand, som for ganske nyligt fortalte mig, at han havde sendt en sms til sin ex, som er jøde og havde brudt med ham, han havde sendt hende en sms i en brandert, hvor han skrev til hende, at syntes det var ærgeligt, at det ikke var lykkedes at udrydde alle jøder under 2. verdenskrig.
Den havde hun så ikke svaret på og det måtte jeg sgu da også sige til ham, at det kunne jeg fame godt forstå, og han hørte jo så heller ikke fra hende siden selvom han trak i land med alt muligt med, at hun kendte ham da godt nok til at vide, at det mente han jo ikke. Jeg sagde til ham, jeg er vild med, at hun lukker totalt af på den, for hør nu her, du har et ansvar for hvad du lige får sendt afsted og det der, det kan jeg godt forstå at hun står totalt af på dig på. Det kunne han så også… egentlig. Men self. handlede det om at han var i smerte men alligevel, der er da grænser. Der er nogen ting og sager, hvor man bare må sige fra, helt og aldeles, som hende hans ex gjorde. Det er sundt.

Nej. Det er ikke verdens undergang det du har sendt din. Jeg er enig med dig, Choko. Ikke at alt skal stilles op imod det ultimativt værste men vi er langt fra det værste, hvis vi gradbøjer på hårde udmeldinger.