Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#2010
chokoladefro
Deltager

Altså jeg har tænkt mig, at forholde mig helt passivt denne gang… og gå videre i livet.De andre gange har jeg følt, at det var udholdeligt med uvisheden og der har jeg hver gang rakt ud. Men jeg har fået nok nu. Jeg ved jo, at han ikke rækker ud og jeg har besluttet, at være passiv denne gang. Altså opfører mig som ham.(Mon ikke det også føles ubehageligt for ham)

Et eller andet sted har jeg afsluttet det inde i mit hoved. Jeg behøver ikke gøre mere. Måske føler jeg anderledes om et par dage. Men jeg tror det ikke. Der vil være et tomrum i en periode og jeg vil også være trist. Ingen tvivl om det.
Men de ting som “vælter” ham omkuld er altså minimale efter min opfattelse. Jeg synes han var grim i hans sidste sms’er… så mener mere, han har noget at beklage end jeg.

Hans X fik nok, fordi der ingen gnist var, at de aldrig skændtes (det kan jeg godt forstå nu, for det er umuligt – manden bliver bare sur).. og at de ikke fik talt om de vigtige ting…. så jo der må være nogle ting, som går igen for ham.
Men han var meget overrasket – havde slet ikke set det komme.
Jeg tror slet ikke, at hun konfronterede ham, som jeg har gjort… Hun forlod bare forholdet, da hun fandt en anden.