Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#2004
chokoladefro
Deltager

Salamina:
Ja jeg er sikker på, at han regner med at jeg enten rækker ud eller flipper.
Jeg er enig – der må være et eller andet galt med manden.
Seriøst… Det eneste jeg har skrevet til ham var, at jeg var træt af, at han så ofte byttede vores børnefri weekender, når han nu også var så meget ude at rejse.
… Og det er han så flippet helt ud over.. Ja han må på en eller anden måde have nogle issues. Det er simpelthen ikke normalt, at man kan føle sig angrebet over så lidt.

Om han har en skyggeside – det ved jeg ikke. Ved ikke hvad det skulle være.
Jeg er sikker på, at de gange hvor han er i udlandet – så er det hans arbejde.
Jeg kan se det på facebook. Han tjekker ind og ud af alle lufthavne (hhmm også lidt specielt).Han arbejder for et udenlandsk firma – derfor han er der så tit.
Vedr KBH… Ja så bor han hos hans venner derovre – han er der også i forbindelse med arbejde. Jeg kan jo i princippet ikke vide, hvad han laver – men har ofte set ham aftale med hans 2 gode venner. Han ringer og skriver altid, når han er afsted. Ofte flere gange om dagen.
Det er kun, når der er noget som jeg udtrykker, at jeg ikke er tilfreds med, at han flipper fuldstændigt ud. Seriøst jeg har meget svært ved at forestille mig, at han ser en anden kvinde ved siden af… Altså han er jo ofte hos mig, hvor han selv er barnefri, men hvor jeg så har min søn (pga han bytter om på weekenderne). Der ville han jo have god mulighed for at foretage sig noget andet.