Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#1962
Salamina
Deltager

Jeg tror også, at en stor del af kernen i dine *frustrationer*, er det her med, at han blokerer nogen gange, når I er intime, som fx den situation du beskriver i starten af tråden på sofaen. I virkeligheden er lige præcis den situation et ret godt billede overordnet på jeres forhold. I ligger på sofaen og nusser og så lægger du op til mere end at nusse, hvor han så trække sig agtigt. Det er faktisk et ret gennemgående træk i jeres forhold, at du lægger op til dialog eller til sex eller til problemløsning eller til… xxx og han reagerer… hmmm hedder det passivt-aggressivt? Never mind, det er da nærmest et mønster imellem jer, er det ikke?

I mine øjne, er I meget forskellige i jeres temperement og livssyn, hvilket kræver noget gradbøjning på jeres begges side og det er en proces, som jeg vil mene du i hvert fald nok bør tage stilling til (det bør han også men det er jo ikke ham vi skriver med hér).
Men det er vel noget med, hvor meget du vil gradbøje og samarbejde kombineret med, hvor meget han vil gradbøje og samarbejde. Det er en mulighed, at I er for forskellige… den er du nok nødt til at se i øjnene, mener jeg.

Det dér med at du evt. skal starte på et nyt parforhold. Hey, se på den positive side, en ny begyndelse er sgu da ikke det værste. Lige nu kører de noget knæk cancer på TV2… tænk, hvis du ikke havde muligheden for en ny begyndelse og tænk, hvad der måske venter dig forude. Jeg er helt klar over, at jeg stiller det hårdt op men du har livet foran dig, det er basalt set en gave, som du kan forvalte på rigtigt mange måder. Du kan forvalte dine gode og stærke ressourcer på måder, hvor de måske giver et bedre afkast end en mand, der afviser, når du lægger op til det ene og det andet. Der findes mænd, der vil tage i mod dine gaver! Mænd, som vil trikkes positivt af din personlighed og dit væsen i det hele taget.