Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#1959
chokoladefro
Deltager

Rosmarin du har ret.

Jeg vil dog sige, at jeg ikke tror, at han bevist undgår, at vi skal have alene weekender sammen. Men han vil også gerne lige deltage i whisky-smagning en fredag eller lørdag,,, eller i noget kom sammen med gutterne. Derudover siger han ja, hver gang hans X vil bytte weekend… Så kommer der lige en festival hvor han minimum skal være afsted i 5 dage. Så noget arbejde indover en fredag aften. Da hans X bor langt væk, er de nødt til at bytte hele weekender af gangen.

Jeg kan godt forstå han også gerne vil de ting. Det er ikke det. Men han har kun sin søn 2 weekender om måneden. Deruover er han alene og kan gøre som han har lyst til. Altså har er meget fri på den måde.

Han er også god til – at være her hos mig mange hverdage hvor min søn er her. Men jeg føler mig hurtigt som en madmor, der køber ind til aftensmad mv. Jeg er træt, når kl er 21… om aftenen. Så for mig er hverdagene ikke så fede. Jeg føler jo ikke, at jeg bliver forkælet med opmærksomhed og ro… Bare at jeg har 2 jeg skal fordele vind og sol mellem. Har svært ved med fuldtidsjob at holde til det.

Når han så bytter weekender, så ender han igen med at være hos mig, når jeg har min søn… og jeg står med planlægning af mad og indkøb. Han hjælper da i køkkenet ja..

Så fordelingen er, at vi er hos mig over 2/3- delen af tiden. På den måde føler jeg, at meget arbejde ligger hos mig.