Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#1957
chokoladefro
Deltager

Kære Salamina dit svar er virkeligt godt. Jeg kender ikke filmen Brokeback Mountain, men har lige set dit link. Forstår godt, hvad du mener og kan godt se, at det ikke hjælper noget, hvis boldene ikke gribes. Jeg kan også godt se, at jeg sender for mange bolde afsted. Ja jeg lader det hele ligge nu. Jeg gør ikke mere.
Er da også dybest set i tvivl om jeg vil mere.
Ja det kører i ring og er blevet krigerisk og det er som om, at der også er magtkampe oveni. Føler han bliver meget grov og sarkastisk, når jeg kommer med mine frustrationer. Føler mig ikke imødekommet. Hvis han i stedet sagde jo jeg kan godt se, at det er i overkanten. Det vil jeg godt se om jeg kan gøre noget ved… selvfølgelig skal vi have tid sammen. Så ville det jo være en helt anden dialog.

Har faktisk tænkt på om hans opførsel med at vente med at invitere mig til fødselsdage, er en form for magtdemonstration – en måde at såre på. Jeg aner det simpelthen ikke. Eksempelvis i lørdags hvor han lige var kommet hjem til mig. Der sms’ede han med hans søster og sagde ja til at komme til fødselsdag. Jeg sad lige ved siden af og så det hele. Han talte også om fødselsdagen hos hende. Men først et døgn senere spørger han om jeg vil med. Synes det er vildt underligt..

Salamina jeg følger dit råd og gør intet!
Rosmarin: Du har ret… det er også noget underligt noget… er bare så træt af at skulle starte forfra med endnu et nyt forhold. Mister i bund og grund troen på parforhold. Tror det er derfor jeg forsøger og håber.