Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#1953
Salamina
Deltager

Kære Choko

Okay. Jeg synes vi skal lige vaske tavlen ren. Jeg har for min part givet et bud på, hvad der sker på hans bane. Slut med ham nu. Du har også fået andre bud, hvad der sker på hans bane, så lige det kan vi vel lukke nu for en stund.
Hvis vi nu helt eksklusivt ser på din bane, så er JEG af den holdning, at der er grænser for, hvor meget man skal kæmpe for kærligheden. Jo, man skal kæmpe men ikke alene. Så bliver det for ensomt. Kampen bliver for ensom. For mit vedkommende, desto ældre jeg bliver, desto mere er jeg villig til at strække mig og kæmpe og det har jeg det sgu rigtigt godt med! Jeg har det rigtigt godt med, at jeg kan give så meget, for jeg har ikke været særligt godt til at strække mig førhen, meeeen der er dog grænser. Og jeg synes ikke det er værdigt, at kæmpe i en slags en-vejs dialog, så kan det sgu være lidt lige meget. Men jeg er også blevet mere strategisk. Jeg lader døre stå på klem… WHO cares? Når vi er ude i et spil, der ligner det du/I har pt.

Desuden synes jeg, at jeres er blevet for krigerisk, og det er bare SÅ opslidende. For det er ikke alene en kamp på ord, de er også en magtkamp på flere andre planer. Og jeg kan kun sige til dig, Choko, hvad min holdning til det er, som helhed:
Jeg vil og kan godt gå ind i sådan en magtkamp, hvis jeg for min part vægter den i forhold til mit VIRKELIGT DYBE følelsesliv og min værdighed og mit selvværd og alle sådan helt store værdier på min livsbane, men det skal eddermame være kampen værd. Ellers så laver jeg nu om dage ofte en “flat-liner”, hvor jeg lader DE ANDRE bevise, om de er de værd, at kæmpe for, for mig. Jeg tager ikke initiativ, men jeg gribe bolde, hvis de kommer min vej og jeg har lyst til at gribe dem. Jeg konfliktløser heller ikke sådan aktivt, jeg lader som om, der ikke er en konflikt, fordi jeg skal da ikke alene løse eller tage initiativ til at løse alverdens konflikter. Hvorfor skal du f.eks. tage kontakt og fortælle, hvad du føler, mener, tænker om alt muligt? Det har du praktiseret 7.000 gange uden at I er nået til den helt store banebrydende forandring i jeres forhold. Den løsningsmodel virker ikke…

Jeg kommer lige i tanke om en scene fra filmen “Brokeback Mountain”… vent…