Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#1950
chokoladefro
Deltager

Glemte lige at fortælle dette.

Jeg har for ca 1 måned siden, spurgt ham, om vi skulle finde på noget Nytårsaften. Evt tage ud at rejse eller lign. At vi lige kunne lægge hovederne i blød. Vi har kendt hinanden i et år.

Så her for et par uger siden, siger han så midt under morgenmaden, at hans søster skal holde rund fødselsdag Nytårsaften… “så JEG ved godt, hvad jeg skal”. Han sagde ikke andet. Ikke noget med, at vil du så ikke med der, så vi kan holde Nytårsaften sammen.

Det er da ikke en normal opførsel??

Jeg er ret sikker på, at jeg vil blive inviteret… på et tidspunkt. Men at han intet siger om det – før vi er meget tættere på.

Har nemlig prøvet det i forbindelse med andre fødselsdage i hans familie. Han fortæller, at han skal til fødselsdag…. jeg undre mig over, at han ikke med det samme spørger om jeg vil med (jeg siger ingenting). Der går så nogle dage og pludseligt kommer han og spørger om jeg vil med.

Det er da også en meget mærkelig fremgangsmåde.

Seriøst jeg har aldrig prøvet noget lignende før.

Skrev netop det med Nyårsaften til ham i SMSen i går. At jeg undrede mig over, at han fortalte at han skulle til rund fødselsdag, men ikke spurgte om jeg ville med.

…. og i den forbindelse kom så alt det der med at han ikke kunne gøre noget rigtigt og var en forfærdelig kæreste og ikke viste hensyn.

Suk – ja jeg kan lige så godt give op.