Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#1949
chokoladefro
Deltager

Jeg kan nærmest ikke ytre mig om noget uden han bliver sur eller går til angreb.

Sidste weekend, hvor han var på besøg – virkede han nærmest sur efter 15 min. Ved ikke om han havde en dårlig dag, men har en mistanke om, at det var fordi jeg bad ham lade være med at “hive” pels af katten for at smide det på gulvet.

Senere hvor han fortalte mig, at han følte han så dårligere end normalt og fortalte, at han var blevet helt bange for, om han kunne være ved at få sukkersyge – fordi hans mor netop havde fået problemer med øjnene pga sukkersyge. Foreslog jeg ham at gå til lægen og fortælle det som det var, for lige at få lavet nogle tjek op… da gik han nærmest til angreb igen…. Sagde til mig om jeg også ville gå til lægen pga mavepine…

Altså han vender den om og siger:… Ville du…..

Altså hver gang jeg foreslår noget… så vender han det mod mig og jeg føler han går til angreb.

Jeg sagde så direkte til ham, om han ville lade være med at gå til angreb. At jeg jo foreslog ham at gå til læge for at hjælpe ham og ikke for at genere ham. Det sagde han så ikke noget til. Tror han forstod det.

Nå men…. summarum er, at vi overhovedet ikke kan kommunikere og jeg oplever ham som at være meget strid, når jeg udtrykker hvad jeg er frustreret over og egenligt gerne vil have en dialog.