Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#1948
chokoladefro
Deltager

Hej Salamina,

Jeg forstår godt det du skriver med, at frustration kan tillægges forskellig betydning. Det er ikke altid heldigt at skrive til hinanden. Men jeg har ikke gode erfaringer med at tale med ham. Det ender normalt endnu værre.
Skrev direkte til ham, at jeg syntes at alt hans rejseri (job og vennemæssigt) samt bytning af weekender er rigtigt træls. At vi stort set aldrig havde alenetid sammen.
Han skrev så tilbage, at han godt vidste, at der havde været et par rejser (et par er så ikke korrekt i den sammenhæng – det er nærmest hver uge året rundt). Tror vi har haft 2 alene weekender sammen de sidste 3 måneder. Nå men så kørte han det over på, at jeg jo også har min søn en del. Hvilket er korrekt. Jeg skrev til ham, at det var rigtigt, men eftersom han jo rejste så meget var det uden betydning. Men at netop pga travlhed i hverdagen, syntes jeg, at vi burde prioritere vores friweekender til at være sammen i. Så svarede han tilbage: Om han skulle droppe sit job og sine venner. Jeg skrev så, … Du kunne tage hensyn i weekenderne, det behøver du vel ikke droppe job og venner pga. Så var han sur…. og skrev ironisk “”” Nej det er klart, jeg laver aldrig noget i weekenderne med mine venner”””….

Jeg skrev så: Du er vist uden for rækkevidde. Hvortil han svarede “ja”.

Så blev jeg gal og nævnte nogle eksempler fra en af hans venner som er god til at prioritere sin kæreste. Han svarede tilbage: Ja jeg har åbenbart svært ved at gøre noget rigtigt, tager ikke hensyn og er en elendig kæreste. Ærgeligt at min ven er optaget…

Jeg skrev så. OK jeg forstår, at du ikke vil have, at jeg fortæller dig, hvordan jeg føler.

Så modtog jeg endnu en ironisk sms fra ham: “jo jo det er fint – så ved jeg jo hvordan du ser på mig og det er så spørgsmålet om det så overhovedet skal være os to.

Siden har der ingen kommunikation været.