Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#1503
chokoladefro
Deltager

Lillemy: Skælder ud!… hhmm jeg er ret meget temperament og vel det man kalder utålmodig. Han er det modsatte.
Altså der sker det, at vi ligger på sofaen og nusser… jeg føler ikke, at han udtrykker fysisk, at han vil elske. Forstået på den måde, at han bare ligger sådan lidt stiv i kroppen og ikke gør noget. Det er sket en hel del gange efterhånden.
Jeg føler mig afvist og bliver vred. Så derfor sagde jeg de ting. Ved ikke om det var skæld ud – men vrede og ked af det hed.

Rosmarin: nej den bog kender jeg ikke. Men ja jeg føler også, at vi er blevet fastlåst i nogle roller. Jeg føler, at hans væremåde gør, at jeg bliver “hidsig og bulldozer agtig”. Altså jeg synes han er meget passiv og får ikke sagt fra.. Jeg får på en måde lyst til at ruske ham, for at få en reaktion. Jeg ved ikke om det giver mening. Det er lidt svært at forklare.

Jeg føler, at jeg er den aktive og at han er den passive.
Han er god til normalt at ringe og skrive… så det er ikke på den måde. Men jeg føler, at jeg bliver styrende og aktiv af hans passive væremåde. Det frustrerer mig, for jeg har ikke lyst til at det skal være sådan.

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

Pga jeg er aktiv og handlekraftig, så har jeg jo lyst til at kontakte ham for at komme i dialog (så må det briste eller bære)… men jeg synes ikke hele tiden, at det er mit ansvar. Jeg savner handlekraft fra ham.