Svar til: Kæreste går når jeg bliver gal

#1520
chokoladefro
Deltager

Han siger ikke, at han analyserer de ting jeg siger og gør. Men det er jeg helt sikker på, at han gør. Jeg kan mærke det. Jeg kan ligefrem se hans reaktion, hvis jeg siger eller gør noget, som gør ham ked af det eller får ham til at tænke.

Jeg har så også her i dag tænkt over min egen opførsel. Kan godt se, at jeg udefra set, ofte opfører mig tankeløst. Han har tit sagt, at jeg er meget utålmodig. Har egenligt tænkt… nå ja så er det heller ikke værre vel. Men jeg kan godt se, at jeg gør nogle ting om virker stødende og som jeg selv vil blive såret over. Jeg har ikke altid tålmodighed til at lytte eller vente på nogle ting… Det hele skal ske meget hurtigt. Har aldrig selv oplevet det som et problem, for sådan er jeg jo. Men kan godt se, at hvis man er følsom, så kan det virke som en ligegyldig adfærd.

Han har også en gang sagt, at han følte at jeg altid havde svar på alt og at jeg er meget stærk.. og at han er bange for at gøre mig vred… sikkert mit bulldozer gen.

Min X-mand havde ingen problemer med mit temperament og utålmodighed – men tror det var fordi han var mere selvsikker. Så fyldte det ikke for ham. Så var det mere i retning af… nå det kan hun ikke gøre for og hun har et godt hjerte.

Ham her… har nok haft nogle nederlag med tidligere kærester, som gør at han er mere følsom overfor min væremåde. Min X-mand var mere Alfa, hvorfor det ikke var et problem.