Svar til: Jeg forstår ham simpelthen ikke

#1836
Rosmarin
Deltager

Jeg slettede lige det med at skrive besked til ham, fordi jeg kunne se, at du også havde skrevet det i dit første indlæg at du rent faktisk sendte beskeder til ham. Jeg synes ikke han lyder som om at han er rigtig på mere.:-( Så jeg tænker, at du enten må vente igen eller også tage tyren ved hornene og spørge ham direkte, om han er på vej væk? Du kan også sætte en deadline for dig selv: fx hvis han ikke kommer mere på inden 1.nov, så må du videre…
Nogen vil nok reagere på det med at spørge ham direkte. Men hvorfor skal du gå og lide i ugevis? Og hvis manden ikke er på vej væk, så vil han sige det. Og hvis han er på vej væk, så har han chancen for at sige det. Det er en temperamentssag og du skal naturligvis gøre hvad du føler bedst for dig.
Jeg mener stadig at selvom en mand har travlt med job, studier osv. så skal han nok lige finde tid til at smide en sms, hvis han er hot nok. Det behøver ikke være 5 min efter du har sendt en sms, men går det over et døgn, så synes jeg det virker halvlunkent hvis ikke hellunkent.