Svar til: Jeg er ramt af små-narcissistisk storhedsvanvid

#1689
Lillemy
Deltager

Tak for svar, Sommerregn.
Jeg er bare blevet bombarderet med råd om, at jeg skal række hånden ud til ham igen osv. og at jeg “graver min egen grav” ved ikke at ville kontakte ham igen. Så blev jeg sgu lige pludselig i tvivl. I min optik må det også være op til ham at komme retur, hvis det er det, han vil. Dem der udenfor denne kasse har sagt, at jeg bør kontakte ham igen, hvis jeg er interesseret har slået på, at han jo kan ske at sidde og også være i tvivl om, om jeg er videre og ikke er interesseret i ham. Jeg mener dog selv, at bolden må ligge ved den, der smutter, selvom velmenende tunger mener, at man ikke kan stille det så “matematisk” op.

Jeg kan egentlig rigtig godt lide din tanke om mangel på ressourcer. Du har ret i, at min situation beskriver en person, som har mange følelser for mig. Det er ganske tydeligt, nu du stiller det så skarpt op. Han havde så bare ikke de fornødne ressourcer. Jeg ved, at han er under hårdt pres på sit job med en ny chef, der i den grad ødelægger hans arbejdsglæde og -identitet. Han nævnte også den dag ved bruddet, at jobbet tager så mange kræfter fra ham, at han ikke føler, at han er den samme som for 4 måneder siden. Det er han faktisk heller ikke – han er langt mere sortseer end jeg har hørt ham være tidligere. Nå, men det kan man jo kloge længe i – bottomline er, at han ikke havde ressourcerne. Og uden de fornødne ressourcer kan man ikke få et forhold op at stå.
Har læst Allis tråd igennem og kan godt genkende det der med, at det er vigtigt for mænd at have oplevelsen af, at de gør kvinden glad og tilfreds. Min var også ret obs på det punkt – om jeg var i tvivl om ham og mig, hvor meget i tvivl jeg var, at han var bange for at såre mig men af “egoistisme” gerne ville beholde forholdet, om han gav nok osv osv. Vi har tidligere i denne tråd talt om selvværd og der er nok en hund begravet der.
Aj Sommerregn, jeg kan mærke, at det giver rigtig god mening for mig at tænke på det som mangel på ressourcer istedet for at rode rundt i hans følelser for mig. Jeg ved jo egentlig godt, at det ikke handlede om, at han ikke er glad for mig, men om mangel på ressourcer. Af hjertet tak!