Svar til: Jeg er ramt af små-narcissistisk storhedsvanvid

#1584
Lillemy
Deltager

Ja, det er ganske pudsigt, at vi begge har beskæftiget os med misbrug. Jeg har været rigtig glad for at arbejde med det og mit hjerte banker fortsat for udsatte.

Hvad der også er pudsigt er, at du nævner det med at skifte “type” altså valg af mand. Jeg skiftede type for 1 års tid siden. Tidligere har jeg været sammen med typer, som var ret hårde udenpå og som andre mennesker måske var lidt bange for. Du ved; 2 meter over skulderen-typen 🙂 Ham her er en ny type for mig. Han er meget omsorgsfuld og følsom på den lidt sensitive måde. Dog har han som nævnt tidligere også sine issues.
Jeg oplever ham faktisk ikke som et set-back i min proces – måske snarere tværtimod. Det ser jo ud til, at det han har “udsat mig for” har hjulpet mig til at opnå en ro i mig selv omkring, hvad der er ret og vrang for mig. Selvfølgelig skal jeg ikke triggees for hans eller hans udviklings skyld, men jeg vil sådan set gerne trigges for min egen skyld – både af ham og af andre. Når jeg trigges har jeg nemlig mulighed for at arbejde med nogle ting med mig selv, som jeg jo ikke ville få adgang til uden “triggeren”. Det dur i sagens natur ikke, hvis jeg bliver trigget konstant – det bliver for hårdt.
Som jeg tidligere har været inde på, har jeg altid haft et billede af, at jeg havde svært ved at finde ud af det med nære relationer og jeg orienterede mig meget ud fra mine tanker og lukkede af for min følelser. For at være fuldstændig ærlig har jeg nok opfattet mig selv som en smule afstumpet og som et relationsmæssigt ret usundt menneske. Den opfattelse er som blæst ud af mig nu, hvilket er nærmest surrealistisk. Jeg er holdt op med at opfatte mig selv som en, der ikke kan finde ud af det med følelser, forhold og nære relationer. Jeg har mine udfordringer ligesom alle andre, men jeg er nu til fulde bevidst om, at jeg faktisk godt kan finde ud af det. Jeg kæmper med nogle ting, ja, men jeg er ikke fortabt. Det er sgu stort at opleve!