Svar til: Jeg er ramt af små-narcissistisk storhedsvanvid

#1581
Salamina
Deltager

Hej Lillemy

Det var da supergod timing, at du kom omkring din psykolog i dag. Det lyder som om hun er dygtig og god sparing for dig.
Pudsigt du også har været beskæftiget med misbrug, jeg ved ikke, hvor jeg ender med det, om jeg nogensinde ender med, at arbejde med det. Det er ikke umiddelbart, at jeg kommer til at arbejde indf. det felt, selvom jeg snart er færdig uddannet indf. det felt. Jeg studerer videre ad andre tangenter og så må vi se, hvor den samlede viden og interesse lander. Jeg har ikke besluttet mig endnu andet end, at jeg tager nogle flere ture med studier og på især det med svær opvækst.

Jeg tænker mht. dig og din, så er der både fordele ved den symbiose, som din psyk også er lidt inde på, der kan fx også være den ulempe, at når man bliver mere afklaret med sig selv og barndom mv. så kan man ligesom være “færdig” med emnet og ønsker en partner, hvor det ikke er på dagsordenen så meget mere.
Det kan ske både for dig og for ham din, at I også afvikler det hele inklusiv hinanden. Jeg kan se for mit eget vedkommende, at jeg ikke tiltrækkes af mænd, som er så analysererende mere, det gjorde jeg før i tiden, hvor jeg også selv granskede meget på mit liv, nu er det alt rigeligt, hvad jeg har af de temaer i mine studier, jeg er nået til en del afklaring med mit eget, at jeg ikke også har behov for at analysere på det med en partner i mit privatliv. Lidt ligesom bageren hellere ikke hele tiden bager brød eller hvad det hedder, når han har fri.
For dit vedkommende kan der f.eks. også ske det, at det vil være et set-back i din proces, hvis han vender tilbage og stadig har store udfordringer for det vil så kunne trikke dig tilbage til tanker og følelser, som du måske har bedst af at ikke trikke igen i dig selv blot for hans skyld eller for forståelsen af hans ting. Din psykolog nævner også det her med at projicere, det kan blive vildt belastende for dig i længden, hvis du er videre end ham fordi så kommer du hele tiden i den der position, at du skal forsvare dine synspunkter og det er altså trættende.