Svar til: Jeg er ramt af små-narcissistisk storhedsvanvid

#1477
Anonym
Inaktiv

Om de 14 dage, så svarer det godt til min erfaring. Men det er, når manden ikke har givet besked.

Der er forskel på bare at blive væk i 14 dage, og så at bryde med en person og vende tilbage. Der kan sagtens gå meget længere tid.

Det er rigtigt, Salamina, at med alderen så går tiden hurtigere. Som Johannes Møllehave har sagt: Det værste ved at blive gammel er, at det er jul hver 14. dag.

Om at træne meget, da tømmer man jo kroppens sukkerdepoter. Ligesom når man ændrer kost og er enten på fedtforbrænding/ stenalderkost eller slankekur. Det ændrer den måde man knytter sig til mennesker, man har et seksuelt forhold til. Man er stadig lige knyttet til sine børn og venner, og ofte mere rolig og afbalanceret, men der sker en nedsat tilknytning til den, man har et seksuelt forhold til. Jeg har set det igen og igen.

Og er det ikke netop den erfaring, som gentager sig her, når du skriver, Lillemy, at manden har sagt til dig, at du ikke er det største kærlighedspotentiale, han har oplevet? Netop – fordi i de andre forhold var han ikke samtidig træningsfreak. Det kan du godt tænke over, at det er ikke fordi, at du har nedsat værdi som kvinde/ partner. Det er en fysisk disposition i manden.

Lykkepiller kan have samme effekt.

Hurtig hilsen, Charlene