Svar til: Jeg er ramt af små-narcissistisk storhedsvanvid

#1467
Lillemy
Deltager

Iris
Tusind tak for de pæne ord. De varmer!

Salamina
Jamen for sevans da Salamina – det er jo fuldstændig bulls eye, det du skriver. Jeg har ikke selv til fulde kunnet sætte ord på det, så tak skal du ha’! Jeg har tit tænkt, at hans selvværd står i vejen for en hel masse for ham. Han er SÅ hård ved sig selv! Hvilket er rigtig træls for ham, idet han i min optik besidder mange særlige egenskaber. Han talte så sent som den dag, hvor vi gik fra hinanden om, at jeg er det største kærlighedspotentiale, han har stået overfor, men at han ligesom ikke kan give ordentlig slip i sig selv. Han ved dog, ifølge eget udsagn, ikke, hvorfor han ikke kan give mere slip. Han er sådan lidt a la “du fortjener bedre/mere end mig”. Han kredsede noget omkring, at det ville være egoistisk af ham at “beholde” mig nu, hvor han ikke kan give helt slip.
Der går næsten en form for martyr i den for ham. Efter vi skiltes skrev jeg en længere smørre til ham sådan “tak for alt og ha det rigtig godt”. Jeg sluttede beskeden med et hjerte. Han svarede ikke i en del timer, men så skrev han “håber ikke du tolker tavsheden som om jeg er ligeglad for det er jeg ikke. Jeg er tom for ord ved ikke hvad jeg skal skrive til noget så smukt og ærligt. Ingen ord bare tårer” og så afsluttede han beskeden med et hjerte.
Men ja Salamina jeg har jo nok regnet ud, at hans selvværd spiller ind i det her og jeg ved også, at jeg har sagt det, der skal siges. Derudover kan jeg nok heller ikke komme udenom, at der er en lille stemme indeni mig, som siger, at han vender tilbage..