Svar til: Jeg er ramt af små-narcissistisk storhedsvanvid

#1464
Salamina
Deltager

Well, Lillemy. Det korte af det lange er, vel nok, at alt resten er op til din ham, der er ikke mere du kan gøre eller sige, som jeg ser det. Meget teoretisk set, jo, men ift. almindelige, normale kommunikations-standarder, nej.
Jeg mener som nævnt, at han din, han arbejder med og søger sit selvværd og skaber eller genskaber pt. sit selvværd via hans træning og som nævnt tidl. så er jeg fuldstændigt overbevist om, at han kapsler sig selv ind i processen, som både en måde, at aktivt hårdt arbejde med sig selv men også – måske knapt så bevidst – så bruger han det også til at afskærme sig selv eller som jeg tidl. har nævnt som en flugt fra, at han ikke er der endnu, hvor han har selvværdet endnu eller om du vil “the power” til, at føle sig ligeværdig med dig. Jeg tror simpelthen, at der er nogle lag i hans selvopfattelse, som hans pt. er ego selektiv omkring, han er ikke i stand til pt. at 100% formidle det til dig fordi I er mixede elskov og venner.
Hvis du var en absolut platonisk ven, så kunne han muligvis blotte sig mere, fordi der ikke samtidigt var stærke følelser involveret, men de roller har du og han forpasset, på godt og ondt, der er mere på spil følelsesmæssigt, hvilket placerer både ham og dig i en anden liga, hvor det på en pudsig måde både er næsten grænseløst, hvad I kan tale om og dog er der alligevel grænser, hvis man sidder som den ene part, og har nogle personlige begrænsninger, som man udmærket ved vil præge forholdet sålænge de ikke er fikset. Jeg mener din, han er i noget i retning af denne kategori. Han er simpelthen nødt til at fuldføre og afvikle sin egen proces, førend han føler sig helt klar til, at gå ind i ringen med dig.
Han er nødt til at løbe sine egne ruter for at komme hel ud igen. Alt hvad han foretager sig lige i øjeblikket er med det fokus og samtidigt håber han nok du vil vente. Men han ved nok også, at næste bud er hans bud. Sådan ser jeg det.