Svar til: Jeg er ramt af små-narcissistisk storhedsvanvid

#1459
Salamina
Deltager

Finally, here are the votes from Salamina in Greece:

Nu får du den nedkogte version Lillemy. Jeg havde ellers også skrevet så mange pæne ord til dig, men dem springer jeg lige over her, for ellers kan jeg ikke holde fast i essensen i det jeg lige har skrevet.

Det jeg mener med, at du har regnet ham ud og ikke har behov for at regne ham ud er to-sidigt. Så hold nu fast 🙂

Dels ville du for længst have været i overdreven analyse-mode, hvis ikke du var fuldstændigt afklaret med, at du har gjort alt, hvad der er menneskeligt muligt, for at samarbejde med ham, respektere og anerkende ham og jer. Din ro består i, at du ved, at du har ageret så utroligt værdigt og kærligt hele vejen!

Dels ved du også, at han på virkeligt mange planer virkeligt har ønsket jer to og samarbejdet omkring, at det skulle blive jer to. Samtidigt har han dog nogle mål for sig selv, som vel grundlæggende handler om både hans sundhed og hans selvværd, han har kørt på med pulsmålere og vægttab i en grad, hvor det både vidner om, at det er vigtige personlige mål for ham – det har du også til fulde forstået og respekteret – men samtidigt mener jeg, at hans træning også er en flugt eller en måde at undskylde at han afskærme sig fra at møde dig mere frekvent og direkte og uden det selvværd han endnu ikke har opbygget, fordi han endnu ikke har nået sine personligemål.
Hans besættelse af hans træningsmål, det har både du og jeg og du og andre også skrevet sammen om før. Dvs. at han på den ene side vil dig så utroligt meget men på den anden side har han endnu ikke selvværdet til at gennemføre den endelige binding med dig.
Hans træning handler ikke kun om sundhed og vægttab. Den er også en flugt fra hans manglende selvværd – det bliver knapt så udstillet – når han hele tiden er ude at løbe men det er også konstruktivt nok på en måde at han opbygger sit manglende selvværd via de ruter han har spottet det skal gøres ad, men han er ikke klar til dig førend han selv har nået sit selvværdsmål.
Kan du følge mig?

Det her er slet ikke så klogt, som det jeg skrev før, men essensen er der vist. Jeg skyndte mig bare at skrive imens jeg havde melodien.

Skriver igen om lidt.