Svar til: Hvorfor mener han der stadig er den forskel på mænd og kvinder ?

#1092
Sidsel
Deltager

@ Akido

Først svar på dine spørgsmål:

Nej, det er ikke dig, der er helt væk her.
Nej, der er ikke den forskel på mænd og kvinder.
Nej, vi kan i sagens natur ikke acceptere en forskel, der ikke findes.

Det er noget vrøvl, din mand forsøger at bilde dig ind! Det ved han godt, men går den, så går den…
Skulle det lykkes ham at få dig overbevist om han vrøvleudsagn,er gevinsten at slippe af sted med et månedligt eller endnu sjældnere samleje med dig.

Jeg har tænkt meget over mine ord til dig, fordi det ikke er min hensigt at gøre dig ked af det, men jeg kan desværre kun tolke hans vås på den måde.

Det gør mig i søstersolidaritet vred, at hans manipulation efter min overbevisning er helt bevidst.
Mens han også helt tydeligt kræver tilfredsstillelse og udløsning via din hjælp. “Bruger” din mund/hånd til eget egoistiske formål samtidig med, at han afviser dit helt naturlige ønske om sex og orgasme.
Der er noget helt galt her!

Det er nærliggende, at fødslen af hele to børn på en gang kan være årsagen. Man ved, at det at blive forældre for første gang er parforholdets største udfordring. Og så tvillinger!! Den barske hverdag – i døgndrift – har meget lidt at gøre med forventningens glæde og rosenrøde drømme om nuttede spædbørn.
Hyl, skrig, skrål, lortebleer og malkekofunktionen i kombination med træthed og nødvendig intens opmærksomhed vendt mod nyindflytterne i stedet for som ellers manden, er en stor mundfuld for begge parter og noget af en lystdræber.

Mange mænd reagerer med jalousi. De ved godt, at det er tabu, fordi barnligt. Derfor indrømmer de det ikke – aldrig i livet – og kanaliserer i stedet de forbudte følelser over i fx afvisning. Straf.
Den rammer kvinden ekstra hårdt, fordi hun udmærket godt ved, at hendes krop ikke er helt den samme som før. Retableringen tager tid.

Det er mit bud på en nærliggende forklaring.
Jeg ville tale med min mand i en rolig stund. Kærligt konfrontere ham med hans mulige forbudte følelser. Og så ellers bare vende det døve øre til hans mand/kvinde-forskels vrøvl.