Svar til: Hvorfor mener han der stadig er den forskel på mænd og kvinder ?

#1096
akido
Deltager

Hej Sidsel tak for dit svar , det var pænt af dig at bruge noget af din tid på mine frustrationer 🙂

Sagen er den at vi ikke bor i samme hjem , da jeg har en datter på fem år fra tidligere forhold og han har et sæt tvillinger mere på 9 år fra tidligere også og vi har ikke pladsen til at være så mange , samtidig med at jeg ikke har haft helt vildt travlt med vi skal flytte sammen da jeg mener nogen ting skal på plads først .
Han er sådan indrettet at når vi skal ses så fordi jeg har bil og kørekort så skal JEG pakke mine tre børn sammen og komme til ham for det er meget nemmere end at tage bussen ( ja for ham ) når han en sjælden gang kommer her så spørg han fx lige så snart han træder ind af døren ” hvorfor har du ikke gjord dit og dat , kan fx være nået opvasken ” jeg prøver at fortælle ham der faktisk ligger ret meget arbejde i at være alene med to små og så en større pige , og som jeg tilsidst får sagt , hvad blander du dig egentligt i det for om min opvask har stået der i to timer , det er
Min opvask og ikke din og har du nu så meget tid selv jamen så går du da bare igang .

Det er sådan at vi ses når han “gider ” har tid , lyst og overskud , men hænger gerne sammen med at jeg skal noget praktisk for ham , fx stå op kl 6 i weekenden med alle ungerne , jeg skal lave aftensmad , hjælpe med penge eller handle , jeg har prøvet at snakke med ham rigtig mange gange fordi jeg ikke vil acceptere jeg bliver brugt som en ting eller at jeg føler jeg bare er en leg for ham , jeg vil os gerne vide han gerne vil se mig fordi han har lyst til det og ikke kun fordi det er praktisk for ham eller jeg skal gøre alt muligt . Jeg har nu i 7 dage bedt om at vi fik snakket sammen , men det virker ham egentligt ret ligeglad med .
Vi har hver anden uge torsdag til mandag hvor han ikke har sine de to store og jeg ikke har min den store , på de fem dage der har han de sidste tre gange ikke spurgt en eneste gang om jeg ville komme og han er ikke kommet her , jeg har kun skulle komme hvis jeg skulle gøre noget eller han lige vil se sine små drenge . Fx nu slutter sådan en weekend idag og fx i torsdags der var undskyldningen at han var træt , fredag der havde han brug for at ligge sig kl 16 og jeg spørg pænt om han sætter et vækkeur da vi skal ses kl 18 ca , han svare nej , jeg spørg om jeg skal ringe og vække ham så det ikke går som det plejer , at han sover så længe så vores drenge er kommet i seng og jeg så ikke kan køre . Han svare igen nej og derfor ved jeg allerede der hvad det ender med , nemlig at jeg er hjemme igen idag . Så ringer han pludseligt kl kvart over otte om aftenen og der ved han at vores drenge er lagt i seng kl 19 og så starter han ellers : hvorfor har du ikke vækket mig ?? Hvorfor er du ikk bare kommet ?? Hvorfor dit og dat. Jeg fortæller ham at jeg ikke er den eneste der burde vise jeg gider den anden part i det forhold her , og at det har været helt indlysendene at han ikke gad mig igen den dag . Men hvad han så ikke havde regnet med var at vores drengen ikke sov pga de får tænder i øjeblikket , så jeg kørte der hjem og igen lavede mad og to hjem til mig selv kl 9 morgenen efter . Så er det lørdag og han har igen først overskud ved 5-6 tiden , jeg får passet drengene for at vi kan få en dejlig og hyggelig aften sammen alene og med lidt ekstra hygge og lade op til at jeg gerne ville have sex med ham , der afviser han mig ligesom de andre tusind gange og starter så det som jeg skrev i første indlæg . Jeg tager hjem den aften i raseri . Så bliver det søndag og han lader som ingenting , men får beskeden at han lige skal ordne nogen ting , så siger jeg til ham igen at det er ikke kun Mig der skal ville se ham og beder ham give mig en tid jeg skal komme , han svare ved 3-4 tiden , jeg ringer til ham kl 4 og spørg hvad han har tænkt sig , og der svare han igen at han er træt men står op om en time , jeg fortæller ham vores ene dreng er meget træt of lige har sovet 4 timer til middag , dertil svare han “så syntes jeg du skal blive hjemme sammen med dem så han kan sove for at dække over at han igen ikke gad mig . Så starter dagen idag og vi har ikke set hinanden igår og så får jeg en SMS fra ham ” kommer i ikke hjem og spiser idag , og skriver så , så kan du selv vælge om du vil lave frikadeller eller krebinetter . Hvad fanden sker der for ham ??? Jeg siger til ham at nu har han i fem dage været skide ligeglad med mig og har ikke engang i 7 dage gidet bruge 20 min af hans tid på at snakke med mig som jeg har bedt om og så bliver han sur og gider nu ikke snakke med ham fordi jeg har sagt at jeg ikke kun gider være god nok to dage om ugen .

Hvad gør jeg for at han vågner op nu ?? Han plejer ikke at være sådan som han er i øjeblikket 🙁 er helt ulykkelig og føler mig totalt værdiløs og ubrugelig 🙁