Svar til: Hvordan skal jeg forstå dette..

#1438

Hej

Enig med Sissi i, at det er relativt gratis for ham at få dig op at køre, fordi han har markeret, at han ikke “for alvor” er interesseret. Det ville jo også se skidt ud, hvis hans kæreste opdagede, at han havde en affære. Så derfor prøver han sikkert at sikre sig ved, at der ikke er nogen … beviser.

Jeg tror, at du skal tage det meget alvorligt, at du lige for tiden lader dig friste til at involvere dig i en anden mand. Eller rettere sagt… ikke kan modstå fristelsen til allerede at involvere dig ret meget i en anden mand.

Hvis det er noget, du har erfaring med, at du sagtens kan filtre dig ud af igen, så er der jo ikke noget galt. Men på mig virker det som et forsøg på at teste, om du er færdig med din kæreste. En reaktion på ikke at føle dig tilstrækkeligt set eller værdsat. Eller en måde at sikre dig en anden mands interesse på, før du handler og trækker dig ud af dit forhold.

Hvor synes du selv, at du står? Når du er mere optaget af, hvad din “affære” har gang i, end hvad selv har gang i?

Det sidste lyder måske lidt som en kritik af dig, men sådan er det slet ikke ment. Jeg er jo vant til at tale med mange mennesker, som er ved at være færdige med forholdet til deres kæreste eller til deres overraskelse opdager, at noget andet pludselig fylder mere. Så der ligger ingen vurdering i det. Ud over at jeg synes, at du skal komme med et bud på, hvor du egentlig står mellem disse to mænd.

Med venlig hilsen

/ Martin Østergaard