Svar til: Hvordan kan man være så kold og kynisk

#1987
fortvivlet
Deltager

Hej Susanne80

Jeg har heller ikke på noget tidspunk kaldt det et kæreste forhold og vi har heller ikke lovet hinanden noget.
Jeg giver bestemt heller ikke ham ansvaret for at jeg blev forelsket i ham, men jeg har hele vejen igennem været meget ærlig overfor ham omkring hvad mine følelser var for ham og hvordan jeg havde det, så i forhold til de tilbagemeldinger han er kommet med, har jeg hele tiden næret et håb om at vi kunne finde sammen på et tidspunkt. 2 dage før han sagde stop, sad han og kiggede mig dybt ind i øjnene og fortalte at han var blevet ret vild og glad for mig og at vi også skulle til at ses noget mere nu.

Det var i hans fulde ret til at sige stop og det respekterer jeg også fuldt ud. Jeg har på ingen måde udspioneret ham, men sidder som sagt i flere netværk som gør at jeg konstant bliver eksponeret for snak omkring ham, plus at han også når jeg er til stede selv servere tingene, for snuden af mig. Jeg valgte da han sagde stop at skrive til ham, da han ikke længere ville komme til at hører fra mig, hvilket jeg overholdt, men han er så gentagne gange blev ved med at kontakte mig, på sidste weekend arrangement vi skulle på ignorerede jeg ham så vidt det var muligt, da jeg ikke så noget grund til at have kontakt til ham.Han han valgte alligevel gentagne gange at kontakte mig både fysisk og pr. sms. Hvortil at jeg faktisk blev pænt sur og forvirret da jeg jo viste at han havde fået kæreste på, så hvad er meningen så med at fortælle mig at han holdt øje med mig, fordi jeg er lækker osv. For til sidst at sende mig en masse beskeder om at han ikke ville mig mere, da han ikke fik den respons retur som han ønskede. Jeg prøvede så at snakke fornuftigt med ham, da vi som sagt skal have en professionel hverdag sammen bagefter, dette ønskede han ikke, hvilket jeg respekterede.
Nu bagefter valgte han fornylig at udeblive fra et netværks møde, hvortil at han skriver en sms til mig at han ikke kom pga. mig da han først ville høre hvad der foregår og hvorfor jeg opfører mig som jeg gjorde på sidste møde vi var til, igen blev skylden lagt over på mig, så derfor sendte jeg så den besked i går, da jeg er træt at jeg hele tiden bare skal tage imod uden at kunne forsvare mig selv eller kunne få en forklaring.

Det glæder mig at alle sandheder er kommet frem, for så ved jeg at jeg træf den rigtige beslutning da han sagde stop, om at hvis han kom tilbage så ville jeg ikke ham mere. Jeg har også for nylig mødt en super dejlig mand, som er fuldstændig modsat ham den anden, jeg har fortalt ham det som er sket, da jeg ikke ønsker at have nogle hemmeligheder for ham og af respekt for ham i forhold til mine følelser omkring det som jeg har været igennem.

Men jeg har brug for et godt råd til hvordan jeg håndtere at komme videre i forhold til at sandhederne stadig vil komme til at gøre ondt på mig og da jeg ved at jeg ikke kan undgå at skulle gå op og ned af ham fremover.