Svar til: Hvordan kan man være så kold og kynisk

#1980
susanne80
Deltager

Hej fortvivlet

Du skriver bl.a.:
“Kort fortalt mødte jeg igennem mit job en mand som jeg forelskede mig helt vildt i, vi har ikke kommet sammen, men har datet i ½ år hvoraf vi kun har været sammen 6 gang privat af meget kort tid”.

Jamen ærligt talt, man kunne jo ikke engang kalde det et kæresteforhold, når I ikke sås mere. Jeg kan heller ikke læse at I har lovet hinanden noget.
At DU så er blevet rygende forelsket på den korte tid og de få private møder, kan du da ikke give HAM skylden for! Tænk hvis vi alle skulle stå til regnskab for de kærlige følelser vi evt. vækker hos andre mennesker, måske uden at hverken ville eller vide det?

Han har så sagt stop, hvad der er både hans og din ret, men det er, i min optik, ikke i orden, at du derefter nærmest udspionerer ham, og tilmed forlanger forklaringer på noget du finder ud af på den måde om ham.

Selvfølgelig gør det ondt at objektet for ens kærlighed ikke nærer de samme følelser tilbage, men det sker desværre en gang imellem for næsten alle mennesker som tør elske. Lad ham derfor bare gå, og glæd dig i det mindste over, at I ikke var kommet længere ind i hinandens univers, som f.eks at flytte sammen.

Held og lykke med fremtiden.
Susanne