Svar til: Hvordan kan man være så kold og kynisk

#1978
Lillemy
Deltager

Øv det lyder da bare som en rigtig træls situation, du er endt i. Det gør ondt at få et rap over nallerne.
Han lyder bestemt ikke som en mand, der er værd for dig at samle på. Lige nu er du nok ked af det og forvirret, men jeg er ret sikker på, at du ender med at blive rigtig vred på ham, når støvet lægger sig.
Selvom det er hårdt lige nu, tænker jeg, at du kan lære en del af det, der er sket her. Jeg er klar over, at det er dyre lærepenge, men ikke desto mindre kan du trække noget lærdom ud af det. Her tænker jeg især på at lytte til din mavefornemmelse. Man ved ofte godt, når der er et eller andet galt. Man kan ikke nødvendigvis sætte en finger på, hvad der er galt, man kan bare mærke i maven, at noget ikke er, som det skal være.
Derudover tænker jeg, at du kan bruge den her situation til at se på de forventninger, du har til en datingrelation. Der findes et begreb, der hedder slæbesild. Jeg ved ikke, om du kender begrebet, men det går ud på, at man, ifølge historien, i gamle dage trak en sild henover en række rugbrødsmadder, så silden afgav lidt smag. Man fik så en rugbrødsmad, der smagte lidt af sild dog uden at der faktisk var sild på den. Det lyder lidt som om, at det er det, der er sket for dig her; han har givet dig en “smag af sild” dog uden faktisk at give dig silden. Her kan man tænke, at det da er mere “festligt” end en bar rugbrødsmad, men ikke desto mindre; rygbrøden er bar – den smager bare lidt af sild. Med den her fortælling om slæbesild mener jeg, at det måske kan være givtigt for dig at se på, hvad du gerne vil have i et forhold og i en datingrelation, så du ikke lader dig nøje. Selvfølgelig tager ting tid om at udvikle sig, men det er min erfaring at det er, når vi lader os nøje, at man bagefter sidder med en rigtig træls følelse. Det gør ondt i hjertet at blive forladt af en, man holder af, men det gør skisme mere ondt, når man opdager at man gav købt på sig selv.