Svar til: Hvordan får jeg ham tilbage?

#2447
Afroditte
Deltager

Kære Sophia,

Tusinde tak for dit svar som jeg sætter meget stor pris på.

Nej, jeg tror ikke, at han er stofmisbruger, men han er uden tvivl blevet rigtig gode venner med flasken, er jeg bange for. Det er så sørgeligt, for jeg har ikke altid oplevet ham være alkoholiker eller nærmest kvartalsdranker. Det er jo ikke første gang, man hører, at folk drikker sig ud af problemerne. Jeg vil jo gerne få ham ud af det her, da jeg har oplevet ham som det varmeste, dejligste og dybeste menneske, jeg har mødt. Jeg var så stolt af, at han var min kæreste. Han var meget forgældet, og jeg tror ikke, at han må have været registreret som dårlig betaler, da banken ikke ville låne ham penge, så han lånte penge via diverse firmaer på internettet, man kan låne penge fra.

Jeg kan godt følge dig i, at jeg skal føle en form for taknemlighed, at han har gjort det forbi, men i det her tilfælde er det nemmere sagt end gjort, idet han jo elsker mig, eller i hvert fald gjorde efter bruddet. Nu har jeg jo ikke kontakt til ham længere, så jeg aner ikke, hvad han føler, eller om han ligger og roder nu med en masse kvinder nu, hvor han er fri som fuglen. Mænd tackler det jo anderledes end os kvinder. Det er bare ikke rigtigt at skubbe et smukt forhold væk, når han nu vidste, at jeg kunne hjælpe ham, og jeg havde et stort overskud, så vi kunne blive lykkelige igen. Ja, jeg ofrer mig meget i et forhold, og jeg tænker nu også på mig selv. Men i det her tilfælde har jeg været der meget for ham og tilsidesat lidt mine egne behov. Det har bestemt også været et dyrt forhold, men penge er selvfølgelig ikke alt. Jeg er selv meget sparsommelig, og allerede nu har jeg sparet 31.000 kr. op siden bruddet, hvilket jeg er stolt af.

Men hvad vil du råde mig til at gøre for at få ham tilbage? Jeg vil gerne være der for ham og få hjælp til ham. Vores kærlighed var meget stærk, og det var en kærlighed så dyb, som jeg aldrig før har oplevet. Men det er noget møg, at tingene pludselig gik så skævt. Især fordi han tilsyneladende har haft en alvorlig skjult dagsorden, som jeg opdagede ved at høre den telefonsamtale, der vendte op og ned på alting.

En særlig klog kone har jeg talt med, som politiet også bruger. Det er en kone, som man kan kalde for en spåkone. Normalt er jeg ikke til sådanne mennesker, men jeg er blevet anbefalet at bruge hende af en kollega. Jeg har brugt hende 2 gange i løbet af den tid, jeg har kendt ham, og hun har ramt plet med alting ned til mindste detalje. Hun siger, at han aldrig har elsket en kvinde så meget før, som han elsker mig, og han vil leve sammen med mig, men han skal have løst hans problemer først, og så vil han vende tilbage. Jeg kan ikke skrive så meget, da dette site er et åbent forum. Hun siger, at jeg skal ikke kontakte ham, men han skal kontakte mig, og det kommer han til. Hun siger samtidigt også, at det er som om, han vil have, at jeg hjælper ham med, at vi bliver et par. Hun vil bare ikke fortælle mig, hvordan jeg hjælper ham, og hvad der kommer til at ske, selvom hun ved det. Det gør det bare så svært, for et eller andet sted er det jo selvmodsigende, for jeg skal ikke kontakte ham, men jeg skal hjælpe ham med,at vi bliver et par. Han ved ikke, at jeg har opsøgt sådan en person, men jeg har brugt hende som en slags terapeut, da hun rammer så nøjagtigt. Han får ej heller det nogensinde at vide.

Sophia, jeg har ikke lyst til at opgive håbet om, at få ham tilbage, men jeg ved bare ikke, hvad jeg helt skal gøre, og hvor lang tid der skal gå før, jeg kontakter ham.