Svar til: Hvor lang er en mand om at beslutte sig for et forhold

#1023

Hej

Han lyder atypisk. Og det behøver jo ikke være skidt. Du skal nok bare regne med, at du ikke lige kan regne ham ud, når han ikke står med dilleren ude af bukserne efter tyve minutter, som en del andre mænd har for vane.

Det kan jo også være, at han tænker om dig, at du gerne vil have ham til at melde ud og bekende kulør, så du kan rykke tættere på ham og stille krav og få ham i snor… ja, sådan tænker vi mænd jo af og til. Mens andre måske tænker: “Årh, hvad helvede, bare jeg får noget fisse, så vil jeg gerne lege hund lidt, og så må vi tage hendes ønsker om afklaring og commitment bagefter. Jeg kan jo altid stikke af og lade som om, jeg er blevet kørt over”.

Det kan være, at han tester, hvor meget du hviler i dig selv, og hvor desperat du er efter at få ham til at gå i fælden.

Men det kan også være, at han er lige så kedelig som Det kongelige Bibliotek om natten, og at I aldrig når fra Søren Kierkegaards Enten Eller og frem til bulen i hans Björn Borg underbukser.

Du må vel se tiden an og se, om du kan finde indhold i det uvisse. Mit gæt er, at der ikke vil gå lang tid, før afklaringen indfinder sig.

Med venlig hilsen

/ Martin Østergaard