Svar til: Hvor lang er en mand om at beslutte sig for et forhold

#1108
Anonym
Inaktiv

Kære Aries

Nu vil jeg lige fortælle, hvad jeg ville stemme på, hvis vi skulle ud i afstemning om, hvad der rør sig i din filosof, når han ikke lader sig forføre. Jeg ville først overveje at stemme på, at han har en eller anden seksuel uformåenhed, lidt impotens måske ind i mellem eller at han kun kan med gummistøver på … men det ville ikke blive mit første bud.

Jeg vil stemme på, at han dater flere kvinder. Han har oprettet en datingprofil og x antal kvinder har vist interesse, hvoraf flere er interessante for ham. Og i hvert fald spændende at møde. Han kunne prioritere i flokken og starte med nr. 1 og falder han for hende, så ser han ikke de andre, men lukker sin profil. Falder han ikke, så går han til nr. 2. osv. Det har han ikke gjort. Hans plan er at finde den, han bedst kan lide blandt tilbudene, altså vente med at afgøre, hvem der er nr. 1 i flokken efter at have set nærmere på alle på listen. Og det synes han godt han kan tillade sig, så længe han ikke har sex med de udkårne, da han jo ikke leder efter et harem. Og der må flere møder til før afgørelsen bliver truffet.

Martin omtaler fænomenet i en af sine bøger, at en mand undertiden vil kunne være tilfreds med et forhold en kvinde som er “sød”. Han behøver ikke at føle den store lidenskab. Mens kvinder ikke på samme måde stiller sig tilfreds med en mand, hun ikke har følelser for. Jeg tror, at filosoffen her dels synes om den lækre bekræftelse, at flere kvinder har vist interesse, og at synes om at gå og overveje, hvem han skal vælge. Altså hvem er “sødest”. Undervejs vælger nogen måske ham fra, og sker det, som du kan finde på, fordi han ikke har tid nok, så er det så også i orden. Da et vigtigt kriterie for ham kunne være, at en kvinde skal kunne finde sig i, at han har alt muligt andet i sit liv, som har højere prioritet ind i mellem.

Han leder ikke efter en kvinde, der vækker lidenskabelige følelser i ham selv. Hun skal bare være “sød”. Man skal passe sammen. Først herefter indleder han seksuel kontakt – og dropper samtidig at date flere kvinder. Men i øjeblikket kan han lide at tage på dates.

Det er mit gæt.

Hvis du alligevel vil opgive ham, Aries, så synes jeg, du skal tage et til møde – også selvom du må vente på det – og så få opklaret, hvad det er, der er sket. Altså at om han ikke lader høre fra sig om et par dage, så beslutter du med dig selv, at du ikke vil mere, men du siger ikke noget til ham, men venter og møder ham på et tidspunkt, når han dukker op.

Netop fordi det er sket for dig flere gange, at din interesse ikke bliver gengældt, så synes jeg, du skal få opklaret, hvad der er sket.

Kærlig hilsen, Charlene