Svar til: Hvor lang er en mand om at beslutte sig for et forhold

#1047
Lulu
Deltager

Kære Aries

Det er interessant, det du skriver med, at hans tidligere kærester også har haft den anke, at han ikke er nok tilstede i forholdet. Det er nok noget, du bør bide mærke i. Men under alle omstændigheder synes jeg ikke, du skal føle, du har spildt din tid, uanset hvad der så sker mellem jer. Du har jo haft nogle gode dates ud af det med nogle givende samtaler. Det kan aldrig være spild af tid.

Måske tror han selv, at han er klar til en kæreste, men er det i virkeligheden ikke, måske er han en langsom starter, måske er han bare ikke that into you. Mulighederne er mange, og det kan gisnerierne også være. Jeg tænker, at det på nuværende tidspunkt er fornuftigt, at du har sat en deadline for, hvornår du kaster håndklædet i ringen so to speak. Fire dates på to måneder er jo ret fattigt, fuldt booket kalender eller ej, og det er jo begrænset, hvor lang tid du skal lade dig parkere som bænkevarmer. (-:

Som jeg ser det, er du selv inde i en eksperimenterende og afdækkende periode p.t. Du er ved at lære, hvad du vil være med til, hvad du befinder godt med, og hvad du ikke vil være med til. Og det er jo super værdifuldt at have med i bagagen. Nogle mener, at man tiltrækker det, man selv sender ud. At man møder mennesker på sin vej, der har samme ståsted som en selv eller reflekterer det ret godt.

Jeg kan ikke lade være at bide mærke i, at selv om dine sidste tre flirts/dates har været meget forskellige på mange punkter, så har de alle det tilfælles, at de er uopnåelige for dig. Jovist, det kan være et tilfælde, men det kunne måske være interessant for dig at se nærmere på, om du i virkeligheden helt dybt nede selv er klar til et seriøst, no bull-shit forhold. Du kunne måske også tænke over, om de aspekter af især underviseren og filosoffen, du er så tiltrukket af – det kreative, ildjælen etc. – måske i virkeligheden er nogle egenskaber, du selv ønsker dig flere eller mere af? At de måske kalder de egenskaber frem i dig, når du er i deres selskab og derfor får dig til at føle dig mere levende og giver dig et kick? Det, jeg prøver at komme frem til, er, at du måske ikke er tiltrukket af dem som kærestemateriale, men mere fordi de repræsenterer et liv og nogle egenskaber, du selv i højere eller mindre grad ønsker dig? Bare lidt strøtanker. (-:

Under alle omstændigheder tænker jeg ligesom Lillemy, at det måske kunne være godt for dig at få konkretiseret, hvad du ønsker dig og ikke mindst, hvad du har behov for, i en relation, inden du kaster dig ud på jagtmarkerne igen. (-: