Svar til: Hvor lang er en mand om at beslutte sig for et forhold

#1044
Aries
Deltager

Kære Lillemy

Uanset hvad, vil vores mening, jo altid være en fortolkning, noget vi har set igennem vores egne Briller. Hans verden ser jo nok helt anderledes ud. Det vil jeg håbe, for ellers har han bare spildt min tid, hvilket på ingen måde ville klæde ham. Ja han forsvinder stort set helt. En sølle sms dagligt om “jeg er her” ville betyder forskellen for mig. Han informerer ikke om noget som helst.

@Sidsel
Ja, han er blevet punket af sine tidligere kærester, der har brokket sig over at der ikke var plads til dem i hans liv. Han blev også forladt af sin kæreste igennem 10 år, sidste år. Så ja måske er han ikke i stand til at give mere. jeg kræver ikke meget, da jeg nyder mig selv rigtig meget, men jeg kræver dog noget. Jeg synes jeg har vist ham, at jeg ikke tromler ham ned fordi han ikke ringer, sms, mailer, så nu må det være hans tur at komme på, han søgte selv efter en kæreste og fandt mig, så må han da have kalkuleret tidsmæssigt med det.
Nå men dagens lille optur blev det dejligste, store brede smil fra min Underviser i dag, det hjalp jo lidt på det hele 😉

Aries