Svar til: Hvad vil det sige at date?

#1369
Tintin
Deltager

<span style=”text-decoration:underline;”>Hvad vil det sige at date?</span>

Det er en meget individuel ting, men netop derfor vil jeg gerne høre, hvad andre (dette forum) mener om emnet!

Jeg kan selv ligge ud! Når jeg inviterer en pige du på den første date (typisk cafe), så er der ingen forpligtelser.

Mellem 1. og 2. date og efterfølgende dates er man forpligtet. Med forpligtet mener jeg, at man kun dater denne ene pige. At man er seriøs og dedikeret. At man ikke boller andre piger (ex.’er og bolle-venner og andet godt fra havet).

Jeg vil droppe en pige, hvis jeg f.eks. på tredje date havde fundet ud af, at hun dagen efter en koncert var taget hjem og bollet en anden fyr, eller blot stået og snavet.

Ligeledes mener jeg, at hvis man er intime, så forpligter det.

Jeg ved godt, at man ikke er kærester på dette tidspunkt. Kærester er i min begrebsverden noget med at, man inddrager familie og venner og måske flytter sammen.

Min pointe er den enkelte. Jeg opfatter dating som forpligtende. Fra første dat ved man godt, om det er noget man vil gå videre med. Indtil det modsatte er tilfældet, så det den pågældende person min udelte opmærksomhed.

Det er et kontinuum som starter med 1 date, bevæger sig over kærestestadiet og ender med ægteskab.
På intet tidspunkt er det i mit univers nødvendigt at forpligte sig verbalt (med undtagelse af ægteskabet). Det ligger implicit, at hvis man er seriøs, så er der kun én personen som har ens fulde opmærksomhed.

Jeg rejser spørgsmålet ” Hvad vil det sige at date?” da jeg har bemærket, at mange mennesker dater flere personer samtidigt, og i ramme alvor mener, at de er seriøse. Jeg har også lagt mærke til, at mange mener at har man ikke direkte spurgt, dater vi, så dater man ikke, og så ligger alle muligheder åbne.

Er det blot mig som er ”old-school”?

Mange tak for jeres reflektioner!