Svar til: hvad nu

#2356

Ja det kan godt være, I har ret…men af en eller anden grund er jeg bare kørt flad nu. Vi har konflikter hele tiden, og jeg gider bare ikke gyde olie mere. Det er som om, jeg har opbrugt alle kvoter på det. Det føles som om, jeg ikke bliver hørt…men måske er det bare ikke godt, det jeg har at sige.
F.eks. Her til aften, vi ser en film, vi er nogenlunde happy, jeg vil smyge mig ind til ham, han råber og skriger og hvæser, at han vil se filmen, at jeg skal spole tilbage og bla bla bla. Den gode stemning er pretty much ødelagt. Lige nu ligger han i soveværelset, og jeg sidder i stuen. Han har lige været her for at sige undskyld, og at han bare så gerne vil se filmen osv, men jeg tænker endnu en gang, at jeg er havnet på sidstepladsen i prioritetslisten, at han virkelig ikke kan sortere i sine prioriteringer, come nu on for faen, hvad er vigtigst? En dum amerikansk film eller forholdet til din kæreste.
Jeg orker ikke mere, kort og godt.
Jeg synes, han skulle tage og finde sig en fuldstændig ukompliceret kæreste, få sig et virkelig kedeligt liv og gabe resten af livet.
Øv.
Og jeg må så se, hvordan jeg kan få viklet mig nogenlunde ud af dette forhold, uden alt for mange dårlige kompromisser til mig.
Næsre gang må jeg få lært at se mig bedre om!