Svar til: hvad nu

#2365
chokoladefro
Deltager

altforsammenbragt:

Jeg må sige, at jeg bliver berørt af, at din mand i den grad talte jeres forhold ned i starten. Det undre mig, at du blev ved en mand, som sagde at han ikke var forelsket, at han ikke glædede sig til, at I skulle ses og ikke tog dig følelsesmæssigt med på arbejde. Han lyder som en, der ikke var forelsket. Men som var sammen med dig, fordi han syntes du er et dejligt menneske og måske med venskabelige følelser. Jeg har så via dine skriv kunne forstå hvorfor du blev – og at I nu er gift.

Jo der findes helt sikkert forhold, hvor man er sammen – fordi det er hyggeligt og bedre end at være alene.Tror der er flere forhold som er på den måde – flere end man regner med. Jeg har selv prøvet det et års tid. Jeg ville bare så gerne et forhold – men jeg havde ikke følelserne med. Det var på en måde nemt – for man kommer jo ikke ud i de store følelsesmæssige udsving, da man ikke har så meget på spil. Men det er hverken fugl eller fisk sådan et forhold. Jeg havde det som du beskriver din mand… At jeg ikke glædede mig specielt til vi skulle ses, savnede ikke osv. Men han var sød og hyggelig…
Det forhold er nu slut og jeg er glad for det – for jeg følte mig heller ikke elsket den anden vej. Muligvis fordi jeg selv var med til at ødelægge det pga mine egne manglende følelser. Men ham min x var også svær at læse. Underlig død følelesmæssigt. Der var ikke meget knald i ham… og jeg gik så død i det.Han talte og udtrykte nemlig heller ikke følelser. Det var drænende. Efter forholdet er slut har jeg ikke engang savnet ham… Men savner en..

Jeg kan godt forstå, at du er i tvivl om din mand elsker dig på en venskabsagtig måde (som han jo sagtens kan gøre)… eller som en større kærlighed (begærer dig mv).

Du skriver også om hvordan du en aften vil smyge dig ind til ham – men hvor han hellere vil se fjernsyn og bliver irriteret og råber op. Jeg synes det er en underlig opførsel. Man kan vel godt holde om og kramme og se fjernsyn samtidigt.

Det der med, at du skulle være en person man ikke lige forelsker sig i – er noget vås. Hvorfor skulle man dog ikke det. Der er ekstremt stor forskel på de øjne der ser på en. Det afhænger jo af kemi osv. Jeg tror du har ladet dig nøjes… fordi du gerne ville et forhold. Hvorfor han sagde til dig, at han ikke var forelsket er svært at sige. Måske fordi han ikke ville love for meget. Jeg sagde faktisk selv til min x i starten af forholdet, at jeg ikke kunne se os som kærester. Ville jeg aldrig have sagt, hvis jeg havde haft følelserne.

Jeg vil dog sige, at da jeg mødte min x-mand var jeg heller ikke stormende forelsket – og ham kom jeg altså til at elske og han er den mand, som har betydet mest for mig. Men da vi nærmede os enden på forholdet, blev min manglende forelskelse i starten af forholdet et stort issue for ham… Altså det var nærmest årsagen til at vores forhold havde været en fejl (vi var sammen i 12 år). Men jeg ved at han elskede mig i flere år og jeg ham.

Synes det er svært at råde, da I jo nu er gift og situationen nu anderledes. Tror du skal se på de ting han gør i dag. Føler du dig elsket og elsker du ham er vel egenligt det vigtigste i denne sag.