Svar til: Hvad mon han vil?

#1095
Sidsel
Deltager

@ Jasmin!

Du skal da have svar på dine spørgsmål, selvom weekenden nu er overstået.
Grunden til, at jeg ikke har kommenteret er, at jeg blev mega forvirret over din tekst og stadig er det.

Du er i byen og møder en sød fyr, skriver du. So far, so well, men i hans eller din by? I bor jo i hver jeres ende af landet.
Du fortæller, at du kommer til byen igen i den nu hedengangne weekend?
For forståelsens skyld har jeg besluttet, at du (hypotetisk) bor i Ålborg og han i København.

Overordnet spørger du om, hvad han vil?
Se dig igen. Det har han skrevet til dig. Det er positivt og hvad skulle han ellers ville? I kender ikke hinanden og først om et år eller to – skulle I vælge at intensivere kontakten – kan du med rette stille ham dette spørgsmål.

Du sov hos ham uden sex. Fint. På den anden side har du ikke tændt ham så voldsomt, at han som et frådende vilddyr forsøgte at besejre dig.
Du ønsker fortsat heller ikke sex, vil gerne lære ham bedre at kende. Forståeligt. På den anden side halter den fysiske tiltrækningskraft.

For mig at se er problemet nærmere, at du allerede efter første møde kræver afklaring om hans hensigter. Det vil ingen mand/ intet menneske nogensinde kunne give dig. Det kan du heller ikke selv i forhold til et fremmed menneske.

Du har ikke hørt fra ham, siden han skrev, at du skulle skrive igen, når du kom til byen. Det har du forhåbentlig gjort?

Og nej, du er ikke en kvinde fra det 17. århundrede, som iflg. MØ passivt skal lade sig jagte. Sådan mener MØ det heller ikke. Det har du – undskyld – misforstået.

Spændt på, hvordan din weekend spændte af.

Slutteligt ville det være interessant, hvorfor du mener at falde for “forkerte” fyre. Hvor gammel er du? Hvad vil du med dem i forhold til dine egne behov? Stifte familie? Have en kæreste/elsker/rejseledsager?
Det er altafgørende, at du gør dig klart, hvilken funktion i dit liv en mand skal udfylde.

Kh. Sidsel