Svar til: Hvad fanden skulle det til for?

#1968
Salamina
Deltager

Nogle mænd, især, hvis de ser knaldgodt ud og er i en position, hvor de spiller en slags faglig rolle, de kan spise kvinder til morgenmad, frokost og aftensmad og de nemmeste for dem er enlige mødre, dem tager de til dessert eller med en god kop øl eller kaffe – Aries, du er nok ikke den eneste kvinde i hele den vide verden – som han kan få til at smile og blinke. Da jeg for nyligt var Grækenland, kom jeg til at drikke mig stangstiv sammen med en græker, som jeg altså bare havde en skide sjov og faktisk dyb samtalenat sammen med, ikke noget med sex, men vi havde faktisk en mega lang og dyb samtale, som varede til solen stod op. Han var et vidunderligt klogt og vidende menneske, som jeg bærer med mig i mit hjerte. Han har været ansat i 5 år af sit liv på et lille turistbureau på en lille græsk ø jeg var på en tid. Hans “dårligste” sæson var sex med 42 kvinder (turister) på den sæson, det var på en sommersæson og ved du hvad, han kan da ikke huske nogen af de kvinder fra hverken den sæson eller de andre 4 sæsoner.
Jeg har i øvrigt også en nær ven, som var en af Simon Spies’ nærmeste medarbejdere, han gider ikke spise kaviar eller drikke champagne, hvis bare man nævner kaviar, så er han lige ved at brække sig, fordi han fik for meget af det morgen middag og aften i sin Spies tid.
Mennesker, der har for nem adgang: punkt 1, de regner det ikke for noget, punkt 2, de søger livskvalitet i det DE skal kæmpe for, deres selvværd er ofte heller ikke særligt højt, underligt nok, men et eller andet sted lander de dér, hvor de føler sig meget brugte og meget hjemmevante i deres syge mønstre og den kærlighed, den oprigtige kærlighed de så søger, den er baseret på den ikke nemt tilgængelige kaviar eller de ikke nemt tilgængelige kvinder… de kan det spil forfra og bagfra, men det siger dem ikke noget for alvor, det ender med at de bliver sgu spist selv af den kaviar og alle de beundrende kvinde-øjne, de bliver fanget i deres eget overfladiske spil.
Jeg tror slet ikke på, at din underviser HAR en kæreste. Han er i gang med at finde sig selv. At han så også kan flirte, well, alle mænd, især dem med “the good looks” kan flirte og ofte kører de det på autopilot. Men ofte er der ikke noget dybde i det for dem, det er lidt som at vi andre kan sætte os op på en cykel og cykle.