Svar til: Hvad fanden skulle det til for?

#2000
Aries
Deltager

Tak for jeres skønne svar.

@Martin
. Ja hvad ser jeg i ham. Han er en følsom gut når vi er sammen. jeg har set en hel anden side af ham, virkelig modsat den der Lækre underviser der kan sit kram. hjemme hos ham er han meget genert og ydmyg. Det er store kontraster. når vi har sex, så elsker han med mig..der er ikke noget knep knep over det. Masser af intense kys berøringer, det er lige før han har tårer i øjnene. Han kigger dybt og varmt på mig. Jeg har aldrig forstået hvorfor han altid har været så nænsom i sin elskov, i stedet for bare at kneppe mig? Hvilken slags mand elsker med en kvinde man kun ser for at kneppe? Nu bruger jeg disse 2 ord for at illustrere de kontraster jeg er oppe imod.

Kort resumé for de nye. For 1½ år siden startede jeg på et nyt studie og her kommer denne jævnaldrende underviser ind i billedet. Og Ja han er squ bare lækker, men samtidig ydmyg, men hamrende dygtig fagligt. En dag kommer han hen sætter sig ved siden af mig, vi taler lidt om det at have virksomhed ved siden af det fast job, en god og hyggelig samtale og ikke mere i det. men vi har god kemi. Jeg tænker hmnn han tænder mange ting i mig. Det udvikler sig lidt med sød og ukyldig flirt fra begges sider. En dag møder jeg ham tilfældig i byen og vi havner hjemme hos ham. F””ng god sex. Dagen derpå laver han brunch til mig, nusser og nurser mig da jeg har kæmpe tømmermænd. Derefter følger en periode på 2 måneder hvor vi ser hinanden on of og jeg bliver stang hamrende forelsket i ham. han havde dog meldt ud at han ikke var til kæresteri. privat er han sindssyg følsom kærlig og det nærmer sig tantra sex. Vi stopper med at ses da jeg ikke kan rumme det længere.Jeg er altid væk fra skolen i de perioder vi ses. Så hver gang jeg kommer tilbage på skolen fortsætter det. Men det er altid mig der sender den der skal vi ses sms, fordi han er meget genert, det har han betroet mig første gang vi sås. Vi skulle have været sammen på udflugt i sommerferien, men det var ham der aflyste og sagde vi ikke skulle ses mere, fordi han var igang med at tage sine livsværdier op til revision. Så derfor bliver jeg noget så overrasket over at han kører i 6 gear i flirteriet. jeg havde ellers holdt mig godt tilbage og kun sendt flinke smil, MEN han blev VED..jeg bider så på, og så kommer der den besked med at han har en kæreste.

@Charlene, du er sq så sød med dine betragtninger af mig. Mange tak skønne tøz
@Samina+Charlene. jeg har selv tænkt den syge tanke at han måske ikke har en kæreste. For han har aldrig før været så åben og ihærdig i sin flirt, men ok, han ved godt at jeg her i sommer mødte en anden mand, som jeg blev sindssyg glad for men dog ikke blev kærester med. Måske har det trikket ham. jeg ved det ikke.

Det er ikke så tit jeg måber, men det gør jeg lige pt. jeg forstår virklig ikke det her….

Aries