Svar til: Hvad fanden skulle det til for?

#1998

Hej

Du starter lidt indforstået med at kalde ham “Underviseren”. Måske fordi du i den tidligere version af brevkassen på mit “gamle” site har skrevet om ham? Jeg synes, at jeg kan huske, at jeres helt særlige spil har kørt i … flere år?

Umiddelbart vil jeg gætte på, at han har fået mere selvtillid af at få en kæreste, og at han derfor lige vover sig frem og signalerer åben bane over for dig, blot for at du skal gå i fælden og tilbyde ham en omgang af det, I er gode til – sex. Og nyde at kunne afvise dig. Måske fordi du tidligere har afvist ham. Eller gjort tingene besværlige for ham.

Altså … en lidt payback-agtig ting.

Og så spørger du, hvad det skulle til for? Jeg tænker igen umiddelbart – med risiko for at skyde helt ved siden af – at han jo er mand, og mange mænd tænker utroligt godt med pikken. Og at mænd som tænker skarpt med pikken og scanner effektivt med charmen af og til kan have svært ved at slå resten af følelses-apparatet til. Ja, det er i virkeligheden omvendt. At fordi man ikke rigtig kan mærke så meget andet og på mange måder er følelsesmæssigt blind, så knalder man til højre og venstre, som en blind svinger sin blindestok.

Og spørgsmålet om hvorfor du bliver ved at hænge fast i ham rejser sig også. Hvad er det, der sættes i gang i dig? Er det din forfængelighed? At han gerne vil have dig og alligevel ikke? Og at du ikke helt kan kontrollere ham? Og endnu mere væsentligt – dine følelser omkring ham?

Med venlig hilsen

/ Martin Østergaard