Svar til: Hvad fanden skulle det til for?

#1976
Anonym
Inaktiv

Der er så meget … ja, af alt muligt .. i dig, Aries, at du kan ikke være sammen med en mand, som ikke også rummer lidt af hvert. Fx skal han være i stand til at opfordre dig til at mødes. Kan han ikke finde ud af det og behøver hjælp, så kan han da ikke omgås dig, mener jeg ikke.

En anden ting er at formidle til en mand, at der er noget at komme efter, så manden ikke skal overvinde en frygt for at blive afvist. Det er ikke rart for ens forfængelighed at blive afvist, og alle ordentlige mennesker er forfængelige. Og det hænger ikke sådan sammen, at om en mand har rigeligt selvtillid, så er han ligeglad med afvisninger. Det kan endda være omvendt. Men du valgte at gå lige efter et svar på et konkret forslag til både ramme og indhold. Hvorfor gjorde du det?

Om nu han havde været positiv overfor dit forslag til at mødes, så havde han samtidig formidlet om sig selv, at han er for initiativløs til selv at komme op med noget. Han er nærmest nødt til at svare negativt for at kunne bevare et positivt selvbillede. Det jo er sket før, at han har været positiv overfor dine forslag, så det kan ikke længer forklares med, at det er en forårsdag eller et andet tilfælde, at det lige er dig, der tager initiativet og ham, der svarer imødekommende.

Det er det, jeg tænker.

Jeg tror ligesom Salamina, at det behøver ikke at være tilfældet, at han har en kæreste. Men det kan jo godt være.