Svar til: Hvad fanden skulle det til for?

#2022
Anonym
Inaktiv

Jeg smiler også.

Aries, jeg synes jo, at du naturligvis skal da udforske, hvad det er, der matcher mellem dig og underviseren og også dig og filosoffen. Du har “råd” til det, er mit bestemte indtryk. Du har børn allerede og skal ikke som unge kvinder satse mere ensrettet på potentielle fædre – og du har også overskuddet og modet. Du kan tage de knubs, der kommer, håber jeg. Det er et overskuds-fænomen, synes jeg, at du gør som du gør. At det kan være et underskuds-fænomen, og at du skal opfordres til at komme videre, det kan jeg jo ikke forstå, at nogen tænker.

Om man bliver trist, ikke kan være nærværende overfor sin børn eller venner, har tanker, der kører i ring, ofrer sig og giver køb på sine egentlige værdier og andet i den dur, så skal man da tænke på at skifte spor og “komme videre”. Man skal da ikke vende ryggen til amoriner i luften, når man er single, bare fordi man ikke lige kan se almindelige parforholds-værdier i en luftspejling forude.

(Jeg har en idé til, hvad der kunne være en forklaring på den mystiske måde underviseren reagerer på, men som jeg ikke vil skrive i en offentlig brevkasse – så du kan evt skrive til Charlene@c.dk, hvis du vil have mit bud, Aries. Det er du velkommen til).