Svar til: Hvad fanden skulle det til for?

#2020
Aries
Deltager

SMILER temmelig bredt her til Jeres indlæg. Jow Aries er da videre. Hun dater på livet løs og har fundet en fantastisk mand, som er en fuldstændig modsat fysisk skabning af Hr. Underviser. Kun 170 cm høj og uden, og jeg mener helt uden sixpack. Han er det skønneste dejligste menneske og hvis denne skønne mand pludselig bliver interessert i Aries, så kan end ikke selveste Hr. Lækre underviser klemme sig imellem. Ham den lille dejlige mand og jeg ses primært som venner, vi har noget helt unikt sammen. Tror jeg har nævnt ham før, det er ham der er forfatter og filosof. Vi har nogle temmelige nørdede ting vi hygger os med. Vi kysser lidt men sex er ikke på dagsordenen, med det vi har sammen. Vi har en stor kærlighed til hinanden og han stimulerer mig så sindsygt meget rent intellektuelt.

Mit problem med underviseren er, at jeg aldrig har forstået det der med at han kurtiserer mig, når han nu ikke vil noget. Jeg forstod ikke denne nænsomhed overfor mig, han gik virkelig tæt på mig følelsesmæssigt. Jeg har formodet at holde afstand og lukke ned for ham og det var egentlig ok i denne omgang her. Så derfor er det svært at forholde sig til at han faktisk ikke ville knalde mig endnu engang.

Men Martin har nu med sit skriv lært, i hvert fald mig noget nyt “ALFE” hannen og det lyder faktisk temmelig sandsynligt det Martin beskriver. Men fatter det, det kommer jeg vist aldrig til. Om han har en kæreste eller ej, det er der ingen af os der ved. Det eneste jeg ved, det er at det åbenbart var vigtigt for ham at finde ud af om han stadig var inde i varmen hos mig. jeg kan ikke her i kassen skriver alt det han har gjort på skolen for at flirte med mig osv. Men det er i en sådan grad at det er blevet visket i krogene at jeg da vist nok var hans darling, da han havde utroligt meget fokus på mig og altid gik i en dybere diskussion når det var mig der bød ind med noget i timen. jo da vi har altid haft en god kemi og kan udfordre hinanden mentalt og jeg er da heller ikke i tvivl om at han er glad for mig, for han ligner en glad skoledreng hver gang han får øje på mig. Jeg tog endnu en chance med ham, selvom han har afvist mig en 4-5 gange efterhånden, men husk ligeså mange gange er det også lykkedes mig at score ham igen og igen..vi har immervæk været der nogle gange efterhånden.
Life is such a breezy game.

Kærligst Aries

Aries