Svar til: Hvad fanden skulle det til for?

#2018
Salamina
Deltager

Så vidt jeg husker Aries historie om den underviser, så mener jeg at kunne huske, at han har beklaget sig til Aries over, at han har haft en anden kvindelig elev, som blev helt stalker agtigt på ham og det var ret for meget forfærdeligt for ham. Og det blev vist nok bragt helt op på ledelsesniveau – tror jeg – jeg kan huske forkert om lige den del.

Jeg mener heller ikke, at han på noget tidspunkt har givet Aries nogen løfter, tvært i mod men der er da samtidigt noget med hans historie med hende den stalker elev han har haft tidligere, som kunne tyde på, at han køre det lige til grænsen, når man tænker på den tidligere såkaldte stalker. Jeg kan da godt undre mig over, at han syntes hende den tidl. stalker var så forfærdelig for ham, når han tilsyneladende kører den helt store flirterstil stadigvæk. Men det passer selvf. meget godt med det MØ beskriver. Men samtidigt kan det vel også forklare, at Aries bliver forvirret, hvis ham underviseren ikke kan overhovedet styre sine flirterier.

Jeg har sgu en sjov personlig oplevelse med at gradbøje på flirt. Jeg flirtede vildt med en mand for nylig i en lille græsk by, og han flirtede tilbage, faktisk tilbragte vi hele dagen sammen, hvorefter han siger, jeg tror, alle i byen tror vi har flirtet helt vildt hele dagen, og så kunne min indre provo ikke lade være med at svare ham, det tror jeg da også vi har gjort hele dagen!? Hans svar vil jeg da ikke røbe 🙂 Men jeg mener bare, at så meget tager man da sjældent fejl agtigt, det kan godt være, at Aries overfortolker hans hensigter men jeg tror på at han er en heftig flirter.