Svar til: Handlingslammet…

#1142
Feline
Deltager

Jeg tænker, at “en fugl i hånden er bedre end 10 på taget” – at du er bange for at tage det endelige brud, fordi du ikke ved hvad fremtiden bringer og fordi du så gerne vil have ham til at give dig noget, han ikke vil/kan. At en lunken kæreste er bedre end ingen kæreste – fordi i din alder, så KAN det jo være, at det sidste tog er kørt – og måske en dag, gider han ikke motorcyklen mere……

Jeg tror desværre, at du har givet køb på dig selv så længe, at du er blevet bange for at stå alene og stole på dine egne kræfter og egne ressourcer.

Du får aldrig muligheden for at tage hånd om dig selv og dine egne behov – og at kunne lukke op og møde fremtiden med oprejst pande, så længe, du hænger i det forhold, du har nu.

Jeg håber, at du finder styrken til at lytte til din krop og dit hjerte. Du trives ikke. Din krop vil ikke længere. Du er nødt til at handle. Alternativt, så ender du måske med at gå ned i stedet for.

Drop ham! Pænt og kærligt. Fortæl hvorfor. Og begynd så at leve dit liv. Hvis du virkelig betyder noget for ham – så kommer han nok anderledes på banen, hvis du holder fast.

Hvorfor skulle han ændre på noget nu? Han har jo det bedste af to verdener. Han er blommen i ægget og sikkert misundt af alle de gamle venner, der skal kæmpe med konen derhjemme. Han skal bare sende en sms, så står døren åben, og når det bliver morgengry, så kan han farte ud i livet som en fri fugl igen… WHO can blame him?

Det er DIT valg og det er DIG og kun DIG, der kan ændre på jeres relation.